Obavijesti

Sport

Komentari 348

Osijek na Austriju, Rooney na Poljudu, Dinamo - Skënderbeu

Osijek na Austriju, Rooney na Poljudu, Dinamo - Skënderbeu
3

Na putu do skupina Europske lige nogometašima Hajduka stoji najteži mogući protivnik - Everton, Osijek ide na Austriju Beč što je odličan izbor u odnosu na opcije, Dinamo će igrati protiv albanskog Skënderbeua

VIDEO

Nakon Lige prvaka, na red je stigao i ždrijeb play-offa Europske lige. A u njemu je Hrvatska po prvi put u povijesti imala tri svoja predstavnika. Osijek i Hajduk nisu bili, no Dinamo jest nositelj i trebao bi po imenu protivnika imati najlakši put iako igra koju pokazuje ne ulijeva povjerenje njegovim navijačima.

Hajduk je dobio najtežeg mogućeg protivnika Everton, Osijek može biti zadovoljan s obzirom da je izvukao Austriju Beč, a Dinamo igra protiv Skënderbeua kojeg je izbacio prije dvije godine u play-offu za Ligu prvaka.

Prve utakmice na rasporedu su 17. kolovoza, a uzvrat tjedan dana kasnije, 24. kolovoza. Pobjednik ulazi u skupine Europske lige.

U prvim utakmicama Osijek i Dinamo su domaćini, dok je Hajduk u prvom susretu gost u Liverpoolu kod vrlo jakog Evertona pojačanog fantastičnim Wayneom Rooneyem. No uz solidan rezultat i uzvrat pred svojim navijačima Hajduk bi mogao do novog velikog iznenađenja i izbacivanja engleskog kluba.

U Osijeku mogu biti jako zadovoljni ždrijebom jer u njihovoj podskupini prijetili su Milan, Club Brugge, Dinamo Kijev i Krasnodar pa se Austria Beč nekako čini kao najbolji mogući izbor.

I na kraju, Dinamo je izbjegao Rosenborg koji bi bio najteži izbor te izvukao albanski Skënderbeu protiv kojeg su slavili u play-offu za Ligu prvaka prije dvije godine. Sve u svemu hrvatski klubovi mogu biti zadovoljni. Čak i Hajduk jer na Poljudu će protiv Evertona biti spektakl.

Ždrijeb play-offa Europske lige

Osijek - Austrija Beč

Everton - Hajduk

Dinamo - Skenderbeu

Skendija - Milan

Panathinaikos - Athletic

Vardar - Fenerbahce

Ajax - Rosenborg

Crvena zvezda - Krasnodar

Altach - M. Tel-Aviv

BATE - Olexandriya

Brugge - AEK

Maritimo - Dinamo Kijev

Ludogorec - Suduva

Apollon - Midtjylland

Domžale - Marseille

Partizan - Videoton

FH - Braga

Utrecht - Zenit

Legia - Sheriff

Vitorul - Salzburg

Plzen - AEK Larnaca

PAOk - Östersund

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 348
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...