Obavijesti

Sport

Komentari 49

Bilić nije uspio preuzeti vrh od Leedsa, Ajayi dao gol i autogol

Bilić nije uspio preuzeti vrh od Leedsa, Ajayi dao gol i autogol
1

Slaven Bilić je s WBA-om kod kuće imao priliku preuzeti vrh engleske 2. lige, ali Leeds je ipak stigao do boda. Poveli su domaći golom Ajayija već u 2. minuti, ali isti je igrač postavio i konačnih 1-1 u nastavku

VIDEO

U velikom derbiju 26. kola engleske Druge lige WBA bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića kod kuće je odigrao 1-1 s Leeds Unitedom. 

WBA je odlično krenuo u utakmicu i poveo već u 2. minuti golom stopera iz Nigerije Samija Ajayija, a gosti su u 52. minuti izjednačili autogolom istog igrača. Za Bilićevu momčad hrvatski nogometaš Filip Krovinović je igrao do 63. minute. 

Domaći su rano poveli, ali poslije toga su imali nekoliko izglednih prilika za kojima sad samo mogu žaliti. Gosti su u nastavku mogli stići i do pobjede, ali na kraju je podjela bodova realna.

Leeds i WBA vode na ljestvici s po 52 boda, devet više od Brentforda i Nottingham Palacea. Ulazak u elitnu Premijerligu izravno će izboriti dvije prvoplasirane ekipe Championshipa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu