Obavijesti

Sport

Komentari 33

Bilić ide po Wembley i jedini veliki 'skalp' koji mu nedostaje

Bilić ide po Wembley i jedini veliki 'skalp' koji mu nedostaje
1

West Ham danas u 17 sati u četvrtfinalu FA Cupa gostuje kod Uniteda, a pobijedi li od polufinala ovog natjecanja igrat će na Wembleyu. U jedinoj međusobnoj utakmici ove sezone odigrali su 0-0

VIDEO

Slaven Bilić danas ima veliku priliku odvesti svoj West Ham u polufinale FA Cupa. Protivnik je Manchester United, jedina momčad iz velike četvorke koju 'čekićari' ove sezone nisu pobijedili. U jedinoj odigranoj međusobnoj utakmici bilo je 0-0 na Old Traffordu i to je samo još jedan dokaz da se West Ham ne treba bojati niti jednog gostovanja ove sezone.

No upravo bi utakmice s Manchester Unitedom, današnja u FA Cupu i  ona u Premiershipu za mjesec dana, mogle odrediti sezonu Slavena Bilića. West Ham drži peto mjesto u Premiershipu, poziciju koja ga vodi u Europu iduće sezone, a samo dva boda iza njih je Manchester United i borbe s 'vragovima' mogle bi biti odlučujuće.

Utakmica na Old Traffordu dolazi u pravom trenutku za Bilićevu momčad. Osim što su izgubili samo jednu od 10 posljednjih gostujućih utakmica, Biliću se danas vraćaju važni igrači, Moses, Valencia i O'Brien te puni samopouzdanja putuju na vruće gostovanje.

United, koliko god razočaravao svoje navijače ove sezone, i dalje ima najbolju obranu na domaćem terenu u Premiershipu. Na Old Traffordu su dobili tek sedam golova, no ako ih netko može srušiti onda je to Dimitri Payet. Francuz je jedan od najboljih igrača na gostovanjima na kojima je zabio pet golova i pet puta asistirao. Najbolji igrač West Hama na svom je stadionu ipak nešto skromniji, zabio je tri gola i dvaput asistirao.

Motiv više za Bilića i društvo svakako je činjenica da se FA Cup od polufinala igra na Wembleyu što bi bila velika na grada za 'čekićare' koje nitko prije početka ove sezone nije vidio tako visoko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići