Obavijesti

Sport

Komentari 77

Bilić izgubio od Watforda i pao na 5. mjesto, Arsenal uvjerljiv

Bilić izgubio od Watforda i pao na 5. mjesto, Arsenal uvjerljiv
4

Nogometaši West Hama izgubili su na gostovanju kod Watforda 2-0. Iskoristio je to Leicester koji je pobjedom došao na 3. te United koji je remijem stigao na 4. mjesto

VIDEO

Utakmicama koje su počele u 16 sati nastavljeno je 11. kolo Premiershipa . Slaven Bilić sa svojim je West Hamom gostovao kod Watforda koji je do ovog kola skupio tri pobjede u 10 utakmica.

Watford - West Ham 2-0

No 'čekićari' koji su ove sezone nanizali pobjede protiv Liverpoola, Arsenala, Manchester Cityja i Chelseaja danas nisu bili pravi. Izgubio je West Ham 2-0 uz dva gola Ighala (39', 48') te tako pao s trećeg mjesta na tablici. Prestigli su ih Leicester i Manchester United. Nikica Jelavić ušao je u igru u 76. minuti.

VIDEO
VIDEO

WBA - Leicester City 2-3

'Lisice' su bez Andreja Kramarić a koji nije bio ni na klupi pobijedile na gostovanju West Bromwich Albion 3-2. Golove su zabili Mahrez (57', 64') i Vardy (77') za goste te Rondon (30') i Lambert (84') za domaće. Leicester je sada treći s dva boda ispred West Hama i jednim ispred Manchester Uniteda.

Crystal Palace - Manchester United 0-0

A 'vragovi' su remizirali s Crystal Palaceom bez golova i sada su u Top 4. No moglo je to puno lošije završiti za momčad Louisa Van Gaala. Prijetili su domaćini nekoliko puta, a 'vragovi' živjeli opasno. No spasio je stvar De Gea i još jednom pokazao da je najveće pojačanje Uniteda upravo njegov ostanak u klubu.

Swansea - Arsenal 0-3

Najuvjerljiviji u ovom kolu bio je Arsenal. Igrači Arsenea Wengera pobijedili su Swansea 3-0, a golove su zabili Giroud, Koscielny i Campbell. Ovom pobjedom Arsenal je održao priključak za Manchester Cityjem. I jedni i drugi imaju po 25 bodova uz bolju gol razliku Cityja.

Manchester City - Norwich City 2-1

Vrh su zadržali nogometaši Manchester City koji je slavio golom iz penala Tourea za 2-1 u 89. minuti protiv Norwicha. I dok u prvih 45. minuta gledatelji nisu vidjeli gol, sve se rasplamsalo u drugom dijelu. Golijada je počela u 67. minuti. De Bruyne je odlično asistirao, a Otamendi zabio glavom. Norwich se vraća golom Jeromea u 83. minuti, no Toure donosi pobjedu 'građanima' šest minuta kasnije.

Newcastle - Stoke 0-0

Najdosadnije bilo je na St. James' Parku. Bez prilika, ali bez golova. Newcastle je 18., a Stoke 14.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 77

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica