Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bilić jako dobro zna što se traži od trenera na Otoku...

Bilić jako dobro zna što se traži od trenera na Otoku...
3

OBOŽAVAJU GA Slaven je dugo igrao na Otoku i zna kakve manire treba imati trener u Premiershipu, rekao nam je Bilićev pomoćnik u West Hamu Nikola Jurčević

VIDEO

Gledam često emisije na engleskim televezijama. Svima su puna usta hvale za Slavena Bilića. Od igračkih legendi pa sve do novinara, rekao nam je Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević.

Navijači West Hama od dolaska na klupu našeg stratega uživaju u velikim pobjedama, ruše se rekordi, sanja se o mjestu u Ligi prvaka i finalu FA Cupa.

- Everton je vodio i rekao sam im da ako mogu zabiti, super, ali da moraju biti malo manje seksi, a više ubojiti pred golom - kaže Bilić nakon nove pobjede.

Ova je izjava oduševila engleske kolege, ali i svi ti nastupi koje Bilić ima u posljednje vrijeme oduševljavaju Otok. Momčad mu je sjajna na terenu, a Bilić dominira i pred TV kamerama. S novinarima se šali oko različitih čarapa, a neki ga i ljube pred kamerama.

U njegovim nastupima pred engleskim novinarima ima šarma, šala, baš onoga što vole inače zahtjevne otočke kolege.

- Slaven je dugo igrao na Otoku i zna kakve manire treba imati trener na Otoku - kaže nam Nikola Jurčević i dodaje:

- On ovdje doista uživa u svakom trenutku. Zbog toga je i tako omiljen od strane svih oko kluba i novinara.

U prvoj je sezoni na Otoku ovako bio omiljen Jose Mourinho. Dobro, kasnije ga baš Englezi nisu više tako voljeli, osim naravno navijača Chelseaja, ali te je 2004. godine Portugalac bio glavna faca u Engleskoj.

Sam je sebe prozvao Special One, Englezi su odmah prihvatili taj nadimak. Znao im se Mourinho uvući pod kožu, a nešto slično sad radi i Slaven Bilić. On je očito postao hrvatski Special One. Majstor na terenu, majstor izvan njega, baš kao Jose.

Kod Evertona je West Ham bio “osuđen” na poraz, gubio je 2-0, domaćin je imao penal, a sve su to “čekićari” uspjeli preokrenuti u posljednjih 12 minuta na Goodisonu.

- Ide nas, baš nas ide u zadnje vrijeme. Opet smo povezali nekoliko pobjeda, opet igramo odlično iako smo imali puno problema s ozljedama. Imali smo, priznajemo, i mnogo sreće, ali kad igrate dobro, onda vas i mora htjeti - rekao je Bilićev pomoćnik Jurčević.

Slaven je jučer momčadi i svojim pomoćnicima dao slobodan dan. I zaslužili su nakon svega što su napravili u prošlom tjednu. Pao je Tottenham, nakon toga i Everton. Bilić to neće priznati, ali naravno da u svojoj glavi “vrti film” Lige prvaka. Zašto ne, velikani su cijelu sezonu u krizi i West Ham to može iskoristiti u samoj završnici.

Već je napravio velike stvari u Londonu, postao je heroj navijača West Hama. Doista, “čekićari” godinama nisu ovako dobro i moćno izgledali.

Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Everton, sve su to redom velikani koje je Bilić srušio s West Hamom ove sezone. Ostao je samo jedan kojega nije, to je Manchester United. “Crvene vragove” su u prosincu na Old Traffordu spašavale vratnice. Bilić novu šansu protiv Uniteda ima u nedjelju u četvrtfinalu FA Cupa u “kazalištu snova”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku