Obavijesti

Sport

Komentari 36

Bilić: Ne želim nalaziti izlike, ali glavni sudac nas je pokrao

Bilić: Ne želim nalaziti izlike, ali glavni sudac nas je pokrao
1

Gurnuo ga je igrač West Hama, nije to namjerno napravio. Što se tiče navodnog penala na Payetu, on je simulirao, rekao je Van Gaal, a potpuno drugačiju priču ponudio je Slaven

VIDEO

Odigrali smo jako dobru utakmicu. Malo sam razočaran jer smo primili gol, trebali smo zadržati 1-0 i stvoriti još nekoliko šansi iz kontranapada. Bilo je tiho u svlačionici. Nisam prezadovoljan, ali idemo u dobrom smjeru, rekao je Slaven Bilić.

Njegov West Ham odigrao je 1-1 na gostovanju kod Manchester Uniteda u četvrtfinalu FA kupa. O posljednjem sudioniku polufinala na Wembleyju tako će odlučiti ponovljena utakmica ovih dvaju suparnika na Boleyn Groundu.

- Nemaju takvo samopouzdanje na strani kao kod kuće. Njihovim protivnicima teško je igrati pred 75.000 navijača i ovakvom atmosferom - istaknuo je Bilić i zaključio:

- Ponovljena utakmica bit će težak ispit, ali mislim da smo mi u prednosti jer imamo više vjere u sebe.

Nakon briljantnog slobodnjaka Dimitrija Payeta u 68. minuti, Manchester United izjednačio je golom Anthonyja Martiala sedam minuta prije kraja. No njemu je prethodio nedosuđeni faul Bastiana Schweinsteigera na golmanu "čekićara" Darrenu Randolphu.

I to nije bio jedina pogreška na štetu West Hama jer je prije toga Marcos Rojo srušio Payeta u šesnaestercu domaćih. Mogao je to biti penal, a dva gola prednosti United bi teško dostigao.

SPORNA SITUACIJA NA 4:02:

- Gurnuo ga je igrač West Hama, nije to namjerno napravio. Što se tiče navodnog penala na Payetu, on je simulirao. Možda ga je Rojo dodirnuo, ali nije mogao tako pasti - kazao je Louis van Gaal, trener Manchester Uniteda, i dodao:

- Pokazali smo fantastičan karakter i vratili se u utakmicu. Presretan sam zbog svojih igrača, a mislim da su i navijači uživali. Bio je ovo težak tjedan.

Bilić nije birao riječi analizirajući dvojbene odluke suca Martina Atkinsona.

- Sudac nas je pokrao za čisti penal. Ne želim jadikovati i upropastiti sve pričom o sucu, ali dvije ključne odluke išle su nam na štetu. Na Payetu je bio penal, Rojo mu je uklizao sa strane i nije bio ni blizu lopte. Osim toga, bio je očiti faul na Randolphu, sigurno bi došao do lopte - rekao je Slaven.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu