Obavijesti

Sport

Komentari 38

Bilić otkrio recept: Rekao sam igračima da igraju manje seksi

Bilić otkrio recept: Rekao sam igračima da igraju manje seksi
5

Što sam rekao igračima na poluvremenu? Everton je vodio 1-0, skupio sam ih i rekao im da moraju igrati malo manje seksi, rekao je Slaven Bilić engleskim novinarima

VIDEO

Slaven Bilić apsolutni je hit u Premiershipu. Hrvatski trener zaludio je Otok, a West Ham juri prema Ligi prvaka. Bilićevi "čekićari" pobijedili su Everton u gostima 3-2, a gubili su 2-0 i Everton je imao penal.

Hrvatski trener oduševljava i na "presicama".

Na pitanje što je rekao igračima u poluvremenu, Slaven je odgovorio:

- Everton je vodio i rekao sam im da ako mogu zabiti, super, ali da moraju biti malo manje seksi, a više ubojiti pred golom - ispalio je Bilić.

West Ham je na bod do Manchester Cityja i četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka. No do kraja prvenstva čak ga težak raspored. No izborio West Ham Ligu prvaka ili ne, Bilić će ostati zapisan u povijesnim knjigama.

Niti jedan trener West Hama nije imao 49 bodova nakon 29 kola. 

- Ništa, idemo doma. Svaka utakmica za nas je kao finale. Sad razmišljamo o sljedećoj. A to je četvrtfinale FA Cupa - rekao je Bilić.

West Hamov preokret od 0-2 do 3-2 nije viđen 16 godina. West Ham se posljednji put vratio nakon što je gubio s dva ili više golova u Premiershipu 2000. godine protiv Bradford Cityja. Ništa nije nemoguće kad je Bilić trener.

Bilić juri apsolutni rekord u broju osvojenih bodova

West Ham je najviše bodova u Premierhipu imao na kraju sezone 1998./1999. Tada je momčad koju je vodio Harry Redknapp imala 57 bodova i bila je peta u prvenstvu.

Slaven Bilić je već sada osvojio više bodova nego njegov prethodnik Sam Allardyce u cijeloj prošloj sezoni. West Ham je lani osvojio 47 bodova i bio je 12. momčad Premiershipa, a Bilićevi "čekićari" već sad imaju 49 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...