Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bišćan: Imam li više zdravih ili ozlijeđenih? Otprilike pola-pola

Bišćan: Imam li više zdravih ili ozlijeđenih? Otprilike pola-pola
2

Na Rujevici se danas razgovaralo i bez spominjanja Kine i Top International Engineeringa. Tema: teren, lopta i nogomet. Bišćan i Kvržić najavili su subotnju uvertiru za polufinale Kupa s Interom

VIDEO

Rijeku u deset dana čekaju dvije utakmice sa Interom. Subotnja ligaška na Rujevici pa polufinale Kupa u Zaprešiću. Ova prva Riječanima dolazi nakon poraza u Gorici kojeg se baš i nije pretjerano detaljno analiziralo.... Zbog uštede vremena.

- Nismo raščlanjivali svaku pogrešku jer toliko toga nije valjalo da bi nam previše vremena trebalo da sve prođemo - priča šef Igor Bišćan pa na pitanje 'Imate li više igrača na treningu ili u rubrici izostanaka' odgovara:

- A tu su negdje, otprilike pola-pola... Ali što sad? Ionako to već toliko dugo traje da više i nije zanimljivo. Gorgon, Pavelić, Raspopović, Lončar, Velkovski, Tomečak, Punčec, Vuk... Mnogih nema, ali obveza osvajanja bodova ostaje. Moramo isprati gorčinu poraza iz prošlog kola. U kakvom sastavu, vidjet ću sutra, ali tko god igrao igrat će na pobjedu.

Bišćan je odgovorio i na pitanje hoće li oporavkom Čolaka golgeterski sve raspoloženiji Puljić opet u vezu, na mjesto ofenzivnog razigravača umjesto Gorgona:

Pokretanje videa...

Bišćan prije Intera 00:22

U odsutnosti Gorgona (operirao gležanj, za njega je sezona gotova, a ističe mu i ugovor) vrpcu će oko ruke opet staviti sjajni desni bočni Kvržić:

- Inter je opasan, u to nema nikakve dvojbe, ali jednako tako nije upitno ni da smo na Rujevici mi gazde i da ako odigramo kako znamo onda povratak pobjedama i osvajanje nova tri boda ne bi smjeli doći u pitanje. Jesam li 'bek' ili 'krilo'? Za Rijeku: što god treba - rekao je ljubimac riječkih navijača, Zoran Kvržić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...