Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bišćan: Volio bih da se varam, ali Austrija je baš ozbiljna ekipa

Bišćan: Volio bih da se varam, ali Austrija je baš ozbiljna ekipa

Čekaju nas dvije teške utakmice, ali vjerujem u dečke, dečki su svime što su dosad napravili jednostavno u svima nama probudili dodatni optimizam i pozitivu i vjerujem da će biti sve OK, kaže Bišćan

VIDEO

Dok će A reprezentacija put Dohe, mladu hrvatsku vrstu do 21 godine očekuje nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine. Bišćanovi igrača 25. ožujka dočekat će Austriju, a četiri dana kasnije i Finsku. Obje utakmice igrat će se u Varaždinu.

Hrvatska je nakon šest kola stopostotna i nove dvije pobjede približile bi je plasmanu na Euro.

- Austrijance sam još prije prve utakmice kvalifikacija stavljao u kategoriju naših najozbiljnijih suparnika iako to tablica u ovom trenutku ne pokazuje. Možda čak ni ona naša zadnja utakmica koju smo igrali s njima nije to pokazala, ali još uvijek stojim kod toga. Oni su jedna moderna, ozbiljna ekipa, čiji igrači igraju u ozbiljnim klubovima, igraju bitne uloge, u kontinuitetu, imaju sigurno 5-6 jako zanimljivih igrača. Volio bih da se prevarim i da nakon utakmice u Varaždinu mogu reći da sam se prevario, ali prilično sam siguran da će se svi uvjeriti da je to jedna baš kvalitetna momčad - upozorio je Bišćan.

U prvim utakmicama Hrvatska je s 3-1 pobijedila Austriju, a Finsku s 2-0.

- Finska nije na toj razini, ali bolja je nego što smo mislili prije početka kvalifikacija. To je pokazala i naša utakmica u Finskoj, gdje budimo realni, rezultat nije bio ogledalo onoga što se dešavalo na terenu. Naša pobjeda od 2-0 je bila malo preuvjerljiva, tako da i njih maksimalno ozbiljno shvaćamo i maksimalno ozbiljno ćemo se pripremiti za njih. Oni su, na kraju krajeva, pobijedili uvjerljivo i igrom i rezultatom Austriju kod njih. Čekaju nas dvije teške utakmice, ali vjerujem u dečke, dečki su svime što su dosad napravili jednostavno u svima nama probudili dodatni optimizam i pozitivu i vjerujem da će biti sve OK.

POPIS IGRAČA:

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Nikola Čavlina (Dinamo), Renato Josipović (Bravo)

Braniči: Boško Šutalo (Hellas Verona), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (HSV), Bartol Franjić (Dinamo), Josip Šutalo (Dinamo), Nikola Soldo (Lokomotiva), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Josip Stanišić (Bayern), Alois Dominik Oroz (Vitesse)

Vezni: Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Martin Baturina (Dinamo), Ante Palaversa (Kortrijk), Toni Fruk (Gorica), Arijan Brković (Slaven Belupo)

Napadači: Antonio Marin (Šibenik), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Roko Šimić (RB Salzburg), Stipe Biuk (Hajduk), Marin Ljubičić (Hajduk), Dion Drena Beljo (Istra 1961), Denis Bušnja (Rijeka)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...