Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bišćanovi vojnici: Poziv dobio prvi strijelac slovenske lige...

Bišćanovi vojnici: Poziv dobio prvi strijelac slovenske lige...
1

Igor Bišćan će na klupi reprezentacije debitirati na prijateljskoj utakmici s Mađarima 11. listopada, a tri dana kasnije na redu je kvalifikacija utakmica za Europsko prvenstvo 2021. u gostima kod San Marina

VIDEO

Objavljen je popis od 23 igrača koje će Igor Bišćan voditi u Mađarsku i San Marino na svoje prve utakmice kao izbornik Hrvatske U-21. Popis igrača ovoga puta je sastavljao i slao koordinator u Savezu Petar Krpan jer je u tom trenutku reprezentacija bila bez izbornika.

Dinko Horkaš iz Dinama je ozlijeđen, a umjesto njega je pozvan Ivan Nevistić. Umjesto pretpoziva u odnosu na utakmicu sa Škotskom, izravne su pozive dobili Zirdum i Šverko, a nova su imena Đurasek i Vizinger, prvi strijelac slovenske lige s osam golova. Pretpozive je sada dobio dvojac Posavec i Bogojević.

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić

Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek

Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger

Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević

Prijateljska utakmica s Mađarskom na rasporedu je 11. listopada, a tri dana kasnije na redu je kvalifikacija utakmica za Europsko prvenstvo 2021. u gostima kod San Marina.

Igor Bišćan u utorak je imenovan novim izbornikom mlade reprezentacije, samo desetak dana nakon što je dao otkaz u Rijeci.

- Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve - rekao je novi izbornik mladih - rekao je Bišćan nakon potvrde da preuzima mladu reprezentaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani