Obavijesti

Sport

Komentari 58

Leicester i City pucali "ćorke", Arsenal na vrhu ulazi u 2016.

Leicester i City pucali "ćorke", Arsenal na vrhu ulazi u 2016.
7

Leicester City i Manchester City odigrali su 0-0 u 19. kolu Premiershipa. Leicester je s ovim bodom ostao iza Arsenala, dok je City preskočio Spurse na 3. mjestu...

VIDEO

Na jednoj strani senzacija sezone predvođena Vardyjem i Mahrezom, na drugoj nešto više od pola milijarde eura, Sterling i Agüero i ostale zvijezde. Borba za vrh Engleske završila je bez ispaljenog metka.

Leicester City odigrao je 0-0 protiv Manchester Cityja u 19. kolu lige. Ranierijeve "lisice" dočekale su City na drugom mjestu, s bodom manje od prvoplasiranog Arsenala. Bodom protiv Cityja Leicester se izjednačio s "topnicima", ali ostao je drugoplasirana momčad lige. City je preskočio Tottenham i došao na treće mjesto.

Manchester City dobio je Leicester u zadnje četiri utakmice u svim natjecanjima, a Leicester je zadnji put osvojio bod protiv Cityja u Premiershipu prije 11 godina. City je imao dvostruko više udaraca prema golu, ali kad god bi Leicester stvorio šansu, bilo je to opasno za Joea Harta. Posebno kad su kod lopte bili Vardy ili Mahrez.

Sterling je bio ponajbolji kod Cityja. U prvom dijelu triput je pucao u okvir gola, dok je kod Leicestera standardno najopasniji bio Jamie Vardy. Upravo je on imao šansu utakmice. Pred kraj prvog dijela Fernandinho je mislio da bi moglo biti zabavno poigravati se na 25 metara, Leicester je munjevito reagirao, Vardy je izašao pred Harta, ali i pucao preko gola. Odlična šansa koju je Vardy dosta olako zapucao.

Gosti su u nastavku pritisnuli, ali Leicester je pokazao da nije slučajno na vrhu Premiershipa. "Lisice" izgledaju kao prava momčad, a Mahrez i Vardy dobro su namučili Pellegrinijeve zvijezde. Ostalo je 0-0, ali obje momčadi mogu biti zadovoljne jer lako je moglo prevagnuti na jednu i na drugu stranu.

Dva golmana drugačije gledaju na ishod utakmice.

- Mislim da je pošteno ovako. City je imao svoje šanse, ali imali smo i mi svoje. Malo jesmo razočarani, ali bod je bod - rekao je Kasper Schmeichel.

- Morali smo pobijediti u ovoj utakmici. Dobro je što nismo primili gol, ali trebali smo dobiti. Nismo tamo gdje želimo biti, ali dobro, nije još gotovo - smatra Joe Hart.

Premiership, 19. kolo:

  • Leicester City - Manchester City 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu