Sport

Komentari 29

Bivša olimpijka otkrila sočne detalje s OI: Uvijek se netko seksao, teško smo spavali

Bivša olimpijka otkrila sočne detalje s OI: Uvijek se netko seksao, teško smo spavali

Organizatori Olimpijskih igara odlučili su nastaviti tradiciju dijeljenja kondoma, ali ne žele da ih u Olimpijskom selu sportaši koriste. Čak su ih upozorili da kreveti mogu podnijeti težinu samo dvije osobe

Bivša njemačka skakačica u dalj Susen Tiedtke (52) otkrila je kako se sportaši opuštaju na ludim zabavama u Olimpijskom selu nakon završetka Igara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Organizatori OI dijele kondome

Organizatori ovogodišnjih OI u Tokiju su zbog aktualne pandemije zabranili sportašima bilo kakav nepotreban fizički kontakt koji uključuje i seksualne odnose. 

Od 1998. godine organizatori Olimpijskih igara brinu se da je Olimpijsko selo opremljeno automatima u kojima se besplatno mogu dobiti kondomi, no u Tokiju to neće biti slučaj.

Bivša atletičarka Susen Tiedtke tvrdi da organizatori nikako neće moći zaustaviti pijanke jer su one sastavni dio Igara.

- Zabrana je naprosto smiješna, to uopće neće funkcionirati - rekla je za njemački list Bild pa nastavila: 

- Seks je oduvijek problem u selu. Sportaši su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe s natjecanjem žele se osloboditi te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol. Dogodi se da sportaši imaju seksualne odnose i uvijek ima onih koji žude za time - rekla je Tiedtke. 

Njemica se natjecala na Olimpijskim igrama 1992. i 2000. godine, a tijekom Igara u Barceloni upoznala je bivšeg supruga Joea Greenea s kojim je bila više od četiri godine. 

- Naša natjecanja su bila pred kraj Igara. Ništa se nije moglo prije dogoditi, bilo je teško. Treneri su nam rekli: Kad imate seksualne odnose, tijelo se mora napuniti energijom. Dakle, ne biste to trebali raditi. Nakon natjecanja je druga priča. Cimeri su uvijek bili brižni u slučaju da ste trebali sobu za sebe - kazala je Tiedtke.

Organizatori OI su najavili kako su pripremili 160.000 kondoma kako bi podigli svijest o sigurnom seksu, ali navodno će ih sportaši dobiti kao poklon tek kad napuste Japan. 

Natjecatelje su čak upozorili da svaki krevet može izdržati težinu samo dvije osobe aludirajući na zabranu seksa u troje. 

- Uvijek se moglo čuti kako se drugi 'zabavljaju'. Nekad je bilo teško zaspati. Seks je uvijek bio velika tema među sportašima, a posebice prije Igara - rekla je Tiedtke pa nastavila:

- Mene trenirao tata. Bio je jako strog. U slučaju da je neki dečko htio izaći sa mnom, prvo je morao napraviti sto sklekova. Potajno sam se morala nalaziti s nekim jer inače nikada nikog ne bih upoznala.

Najčitaniji članci