Obavijesti

Sport

Komentari 29

Bivša olimpijka otkrila sočne detalje s OI: Uvijek se netko seksao, teško smo spavali

Bivša olimpijka otkrila sočne detalje s OI: Uvijek se netko seksao, teško smo spavali

Organizatori Olimpijskih igara odlučili su nastaviti tradiciju dijeljenja kondoma, ali ne žele da ih u Olimpijskom selu sportaši koriste. Čak su ih upozorili da kreveti mogu podnijeti težinu samo dvije osobe

VIDEO

Bivša njemačka skakačica u dalj Susen Tiedtke (52) otkrila je kako se sportaši opuštaju na ludim zabavama u Olimpijskom selu nakon završetka Igara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Organizatori OI dijele kondome

Pokretanje videa...

Organizatori Olimpijskih igara dijele kondome, ali ne žele da se koriste VIDEO

Organizatori ovogodišnjih OI u Tokiju su zbog aktualne pandemije zabranili sportašima bilo kakav nepotreban fizički kontakt koji uključuje i seksualne odnose. 

Od 1998. godine organizatori Olimpijskih igara brinu se da je Olimpijsko selo opremljeno automatima u kojima se besplatno mogu dobiti kondomi, no u Tokiju to neće biti slučaj.

Uzbuna u Tokiju: OI su pred vratima, a zaraženih sve više!
Uzbuna u Tokiju: OI su pred vratima, a zaraženih sve više!

Bivša atletičarka Susen Tiedtke tvrdi da organizatori nikako neće moći zaustaviti pijanke jer su one sastavni dio Igara.

- Zabrana je naprosto smiješna, to uopće neće funkcionirati - rekla je za njemački list Bild pa nastavila: 

- Seks je oduvijek problem u selu. Sportaši su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe s natjecanjem žele se osloboditi te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol. Dogodi se da sportaši imaju seksualne odnose i uvijek ima onih koji žude za time - rekla je Tiedtke. 

Njemica se natjecala na Olimpijskim igrama 1992. i 2000. godine, a tijekom Igara u Barceloni upoznala je bivšeg supruga Joea Greenea s kojim je bila više od četiri godine. 

- Naša natjecanja su bila pred kraj Igara. Ništa se nije moglo prije dogoditi, bilo je teško. Treneri su nam rekli: Kad imate seksualne odnose, tijelo se mora napuniti energijom. Dakle, ne biste to trebali raditi. Nakon natjecanja je druga priča. Cimeri su uvijek bili brižni u slučaju da ste trebali sobu za sebe - kazala je Tiedtke.

Organizatori OI su najavili kako su pripremili 160.000 kondoma kako bi podigli svijest o sigurnom seksu, ali navodno će ih sportaši dobiti kao poklon tek kad napuste Japan. 

Natjecatelje su čak upozorili da svaki krevet može izdržati težinu samo dvije osobe aludirajući na zabranu seksa u troje. 

- Uvijek se moglo čuti kako se drugi 'zabavljaju'. Nekad je bilo teško zaspati. Seks je uvijek bio velika tema među sportašima, a posebice prije Igara - rekla je Tiedtke pa nastavila:

- Mene trenirao tata. Bio je jako strog. U slučaju da je neki dečko htio izaći sa mnom, prvo je morao napraviti sto sklekova. Potajno sam se morala nalaziti s nekim jer inače nikada nikog ne bih upoznala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda