Sport

Komentari 0

Bivši igrač i trener Kulešević novi je sportski direktor Osijeka

Bivši igrač i trener Kulešević novi je sportski direktor Osijeka

Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, Osijek treba razvijati, rekao je Kulešević

Ivica Kulešević novi je sportski direktor NK Osijeka. Riječ je o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa "bijelo-plavih", koji je u posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora.

- Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u Osijeku prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora, dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići - rekao je predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj.

Nakon igračke karijere u bijelo-plavom dresu, sjajnih rezultata koje je postigao kao trener u školi nogometa pa i zapažene uloge koju je imao na klupi prve momčadi, Kuleševiću su sada povjerene ovlasti provođenja sportske politike kluba.

- Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, Osijek treba razvijati. Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas - rekao je Ivica Kulešević.

Najčitaniji članci