Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bivši igrač lokosa zabio Juveu i imitirao Ronalda, 'stara dama' izvukla pobjedu u nadoknadi

Bivši igrač lokosa zabio Juveu i imitirao Ronalda, 'stara dama' izvukla pobjedu  u nadoknadi

Ferencvaros pokazuje da nije zalutao u Ligu prvaka, poveo je u Torinu golom Myrta Uzunija koji je proslavio kao Portugalac. Juventus je okrenuo baš preko Cristiana (35.) i Morate (92. minuta)

VIDEO

Prije koji mjesec zabijao je u dresu Lokomotive, a onda promijenio boje i nastavio trpati u Ferencvarosu. Izbacio je Dinamo u Budimpešti, zabio i Moldeu u play-offu Lige prvaka... A u utorak je i Juventus postao žrtva.

POGLEDAJTE VIDEO: Uzuni slavio drugo mjesto s lokosima

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

Myrto Uzuni (25) doveo je mađarskog prvaka u vodstvo u Torinu u 19. minuti okršaja četvrtog kola Lige prvaka. Ubačaj Tokmaca Nguena skrenuo je u mrežu ispred Juana Cuadrada i pokraj Wojciecha Szczesnyja.

A onda je proslavio sa stilom. Oponašajući poznati skok i "siuuu" Cristiana Ronalda. Ne previše pametan potez.

Jer Portugalac je 16 minuta poslije pokazao kakav top ima u nogama. Namjestio se na 20-ak metara i potegao ljevicom u donji lijevi kut za 1-1. Nije skakao Cristiano, već je s travnjaka samo digao ruke...

Champions League - Group G - Juventus v Ferencvaros

Mirisalo je na veliko iznenađenje, držao je Ferencvaros do 92. minute 1-1, ali Juve je nekako došao do pobjede u nadoknadi. Álvaro Morata glavom je nekako pogodio ispod golmana Denesa Dibusza za 2-1.

U drugoj utakmici skupine G u Kijevu Dinamo i Barcelona nisu zabili u prvih 45 minuta, a onda se Kataloncima otvorilo u nastavku. Sergino Dest pa Martin Brathwaite (dva) i Antoine Griezmann zabili su Kijevljanima za konačnih 4-0... Lionela Messija, podsjetimo, nema u Ukrajini jer je na poštedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani