Sport

Komentari 7

Nesuđeni 'plavi 9' s Varaždinom čeka Dinamo: Da su mi dali priliku, možda bi i bilo drugačije

Nesuđeni 'plavi 9' s Varaždinom čeka Dinamo: Da su mi dali priliku, možda bi i bilo drugačije

Vidjelo se i protiv Hajduka da tražimo igru. U fazi obrane Brodić je dobro radio pritisak na njihovoj polovici. Imamo dobre igrače za kontru i polukontru, tako da se imamo čemu nadati, rekao je trener Varaždina

Nakon dobrog dojma, ali ne i bodova Varaždina protiv Hajduka (0-2), na stadion Varteksa u 4. kolu dolazi Dinamo. Ulaznice za susret koji je na rasporedu u petak vrlo dobro se prodaju i sigurno će ponovno biti jedna lijepa varaždinska nogometna večer.

- U fazi obrane nam se na smiju događati stvari kao protiv Hajduka ako želimo tražiti bodove protiv Dinama, a želimo – ističe Mario Kovačević istaknuvši da je Dinamo izraziti favorit.

- Dinamo je nivo iznad svih. Najteži protivnik u ligi. Drago mi je što se ponovno traži karta više za susret i mi se sigurno nećemo predati - dodao je Kovačević koji vjeruje da se mogu nadigravati s Dinamom.

- Vidjelo se i protiv Hajduka da tražimo igru. U fazi obrane Brodić je dobro radio pritisak na njihovoj polovici. Imamo dobre igrače za kontru i polukontru, tako da se imamo čemu nadati – dodao je Kovačević.

Dinamo u Varaždin dolazi nakon 2:1 pobjede protiv Ludogoreca. Prije tri godine Dinamo je u Varaždin došao nakon 4-0 pobjede protiv Atalante u skupinama Lige prvaka i Varaždin je slavio s 1-0.

- Ma daj Bože. U nogometu je sve moguće – rekao je Kovačević.

Žele li Varaždinci do bodova, moraju postizati golove, a za to je zadužen Fran Brodić, bivši igrač Dinama.

- Igra nam raste i sve smo bolji. Vjerujem da možemo uzeti neke bodove. Dinamo je najbolji klub u Hrvatskoj, no mi smo pokazali da možemo igrati sa svakim u ligi - rekao je Brodić koji je iz Dinama 2014. godine otišao u belgijski Club Brugge. Tamo nije igrao već je poslan na posudbu u Royal Antwerp pa zatim u Roeselare. Uslijedio je odlazak u talijanske klubove Cataniju pa Reggianu, da bi se vratio u Hrvatsku, odnosno u Kustošiju, Goricu i sada je Varaždinu.

Za Dinamo je postigao i dva gola te je slovio kao velika Dinamova nada. Ipak karijera je otišla u drugom smjeru.

- Oduvijek sam želio igrati nogomet u inozemstvu, pa sam zato otišao iz Dinama. Možda bi se karijera drugačije razvijala, da sam ostao i dobio prilike u Dinamu, no ne treba žaliti za tim niti se osvrtati unazad. Trenutno sam igrač Varaždina, prvoligaša - zaključio je Brodić.

Najčitaniji članci