Obavijesti

Sport

Komentari 207

Ni magla ih ne može zaustaviti: Osječka tri komada u 10 minuta

Ni magla ih ne može zaustaviti: Osječka tri komada u 10 minuta
6

Kroz gustu maglu Osijek je osvojio nova tri boda i nastavio svoju utrku s Dinamom na prvom mjestu. Slaven Belupo nije imao šanse u Gradskom vrtu, za Osijek su zabili Brlek, Žaper i Bohar

Nogometaši Osijeka u prvoj su utakmici 19. kola Prve HNL kao domaćini svladali Slaven Belupo sa 3-0 (1-0).

Pogotke za Osječane postigli su Brlek (45+3), Žaper (52) i Bohar (55).

Susret u Gradskom vrtu odigran je po vrlo gustoj magli te su uvjeti bili na rubu regularnosti, a n kraju su se po takvom vremenu bolje snašli domaćini.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu HT Prve lige

Osijek je poveo u posljednjim trenucima prvog poluvremena, Bočkaj je ubacio loptu s lijevog krila koja je došla na rub kaznenog prostora gdje je natrčao Brlek i preciznim udarcem zatresao mrežu.

Pitanje pobjednika riješeno je početkom nastavka kada su domaći postigli još dva gola. U 52. minuti gostujući vratar Filipović uspio je samo odbiti slobodan udarac Bočkaja s više od 25 metara, a Žaper je taj odbijanac pospremio u mrežu. Samo tri minute potom Bohar se našao u izglednoj situaciji pred suparničkim golom te povisio na 3-0.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu HT Prve lige

Ovom pobjedom Osijek je barem nakratko samostalno preuzeo čelo ljestvice, sada ima 42 boda, tri više od Dinama koji od 18.05 sati igra protiv Lokomotive, dok je Slaven Belupo šesti sa 20 bodova, koliko ima i peti Hajduk koji će svoj susret 19. kola igrati u srijedu protiv Istre 1961. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 19. KOLO 16.00 , GRADSKI VRT
Osijek
Brlek 45+3', Žaper 52', Bohar 55'
3 : 0
Slaven Belupo
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice u Gradskom vrtu! Nakon mučenja s Istrom Osijek je danas kudikamo djelovao bolje, pa Slaven nije imao šanse. Još će pričekati gosti na osvajanje Gradskog vrta.

90'

Još četiri minute makar je toliko trajala samo povjera VAR-a...

82'

Zabio je Osijek i četvrti gol, opet su kao i kod onog prvog nepriznatog proslavili domaćini da bi nakon cijele vječnosti suci za VAR-om potvrdili Kulušiću da je Kleinheisler bio u zaleđu.

74'

Prvi put danas mijenja i Bjelica. Žaper je završio svoje i prepustio mjesto Vukoviću.

A Stipić je ispucao sve, vani su Bačelić Grgić i Lulić, a unutra Van Bruggen i Liklin.

70'

Iako su se Osječani približili vratim Slavena, primirili su očekivano igru jer pobjeda je spakirana. Magla je i dalje postojana...

Komentari 207