Obavijesti

Sport

Komentari 18

Bjelica: Imamo širinu i mogu si dozvoliti da puno mijenjam...

Bjelica: Imamo širinu i mogu si dozvoliti da puno mijenjam...
1

Rekao bih da je zaslužena pobjeda. Pokazali smo u drugom dijelu više nego Slaven Belupo, imali smo dosta prigoda i dali dva gola. Mogli smo zabiti još koji gol i mogu biti zadovoljan...

VIDEO

Dinamo je teže od očekivanog pobijedio Slaven Belupo u gostima, ali tako pobjeđuju šampioni. Nakon sjajne utakmice protiv Trnave i dolaska na korak od europskog proljeća, trebalo se vratiti u realnost. Belupo je riješen u gostima s 2-0 golovima Budimira i Kadziora.

- Rekao bih da je zaslužena pobjeda. Pokazali smo u drugom dijelu više nego Slaven Belupo, imali smo dosta prigoda i dali dva gola. Mogli smo zabiti još koji gol i mogu biti zadovoljan. U prvom dijelu nismo bili dobri, imali smo prvi centaršut u 25., a u 40. minuti prvi šut. To je premalo za Dinamo. Kad smo počeli probijati po bokovima, došli su i golovi... Vratili su se Moro i Šitum, dva jako bitna igrača za Dinamo i to je ono što je bitno - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon pobjede.

Bjelica je opet ispremiješao sastav, udarne snage su dobile malo predaha. Ali kad se činilo da je vrag odnio šalju, Bjelko je ubacio Olma i Oršića i efektno riješio utakmicu. Tu je pokazao taj trenerski njuh koji je neophodan ako želite postati sjajan trener.

- S kompletnim drugim dijelom smo zadovoljni. Oni su dali drugu dimenziju, igrači su koji igraju u odličnoj formi i normalno je da igraju bolje nego igrači koji se vraćaju nakon ozljede, ili koji nemaju ritam utakmica i slično. Zadovoljan sam i Gojakom. Donijeli su nam i dodatnu mirnoću - rekao je trener Dinama koji nadodaje da mu je izuzetno bitno da ima širinu na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo širinu ekipe gdje si možemo dozvoliti luksuz da recimo Gavranovića čuvamo za nadolazeće utakmice, da Olmo odigra samo 30 minuta, kao i Oršić itd., imamo stvarno dobar kadar. Svi dobivaju na važnosti, daju sve od sebe kad dobiju minute. Vrijeme je bilo malo teško pa možda i zato nismo bili skroz u utakmici od početka. Na vrijeme smo reagirali i pobijedili - zaključio je. 

Dinamo je s ovom pobjedom zadržao prednost pred Lokomotivom od pet bodova, a iza njih je još Osijek sa šest bodova manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener