Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bjelica najavio pojačanje, Tomo Ivković ljut: Bili smo kukavice

Bjelica najavio pojačanje, Tomo Ivković ljut: Bili smo kukavice
1

Sljedeće kolo ne igramo pa ćemo iskoristiti da se pripremimo. Svi rade kompromise u periodu kad se obnavljaju travnjaci, jedino mi je Rijeka neshvatljiva, rekao je vidno nezadovoljni Tomislav Ivković

VIDEO

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo s 2:1 u prvoj utakmici 3. kola HNL-a, u kojoj je Nenad Bjelica promijenio čak deset igrača!

- Zadovoljan sam, 60-70 minuta odigrali smo na jako dobrom nivou, vidjelo se na kraju da je iza nas 12-13 sati u avionu, izgubljena noć na srijedu... Ovi dečki u zadnje vrijeme nisu puno igrali i opravdali su povjerenje - rekao je Bjelica.

- Naša prva postava pokazala je da smo htjeli neke igrače odmoriti, dok su Ademi i Budimir imali probleme. Svi koji su igrali u utorak, bit će spremni za utorak i uzvrat s Astanom.

I mnogi su pokazali da se na njih i te kako može računati.

- To je njihova obveza i razlog zašto im se daje šansa, da se bore za mjesto. Mi ne možemo na tri fronte s 11-12 igrača, dobivat će puno šansi i moraju pritiskati ove koji su nominalno članovi prve momčadi.

- Slaven je dobar, prošli put su stigli 1:3, ali mi smo pali zadnjih 15 minuta, neki nisu bili na svojim pozicijama, poput Kadziora i Moharramija, došlo je do pada koncentracije.

U utorak dolazi Astana.

- Astana će vjerojatno ići na sve ili ništa, kao i Hapoel, malo hara-kiri, a mi ćemo biti na nivou.

"Mi ćemo se dizati još, dva tjedna prošla su od Rudeša, puno smo više pokazali nego tada. Treba vremena, imamo 14 novih igrača igrača, nije to lako uigrati. Neki slažu po 2-3 sezone momčadi, mi u Dinamu moramo u dva tjedna. Dobro to izgleda, ali može bolje.

- Prijelazni rok? Ne mora biti da je gotovo, može biti odlazaka, može i dolazaka. Imamo samo jednog lijevog beka i tu može biti dolazaka, ostale pozicije su dobro zatvorene - zaključio je Bjelica

Tomislav Ivković opet nije uspio pobijediti Dinamo.

- U prvom dijelu smo kukavički igrali! Radimo iste pogreške već treću utakmicu zaredom. Stojimo daleko od igrača, a onda se moramo potruditi da bismo sve okrenuli.

- Ulaskom Muse smo dobili sigurnost jer je to igrač koji zna igrati nogomet. Kad smo počeli igrati, počeli smo prijetiti.

Imao je Slaven jednu opasnu kontru, koja je naljutila trenera:

- Sramota je da Bongongui nije dodao loptu kad smo išli 4 na 1. Ubuduće moramo riješiti problem u defenzivi jer prema naprijed nećemo imati problema.

- Zabrinjavaju me oni koji su tu dugo, trebali bi biti bolji, no razumijem ih. Teške su noge od priprema.

Nije Ivković propustio bocnuti ni Rijeku koja će u sljedećem kolu biti gost, a igrati će na Rujevici. Naime, Rudeš zbog obnavljanja terena u Kranjčevićevoj ne može biti domaćin, stoga se odlučilo kako će se utakmica igrati na Rujevici, ali Rudeš će biti domaćin. 

- Sljedeće kolo ne igramo pa ćemo iskoristiti da se pripremimo. Svi rade kompromise u periodu kad se obnavljaju travnjaci, jedino mi je Rijeka neshvatljiva. Nejasno mi je kako može Rudeš biti domaćin na Rujevici, no tako je kako je.

Pohvalio je Ivković i obnavljanje travnjaka na hrvatskim stadionima koje je pokrenuo HNS.

- Sad možemo biti mirni kad kiša padne, jer će travnjak napokon biti obnovljen i neće više biti blatnjav - zaključio je Ivković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja