Obavijesti

Sport

Komentari 26

Bjelica: Ne možeš dobiti kad promašuješ kao mi večeras...

Bjelica: Ne možeš dobiti kad promašuješ kao mi večeras...
3

Imamo novu momčad, 14-15 novih igrača, 12 teških utakmica u 40 dana, jako dobro smo podnijeli fizički i psihički. Sad igrači imaju tri dana odmora, rekao je nakon susreta Bjelica

VIDEO

Kao i uvijek u nogometu, promašaji su presudili. Moram ovo ipak pozitivnim ocijeniti, zaslužili smo pobjedu, drugo poluvrijeme je bilo puno bolje nego prvo, ali ne možeš dobiti kad promašiš toliko prilika. Zaslužili smo pobijediti, imali smo bolje šanse, dominirali, nismo ništa dali Rijeci u drugom dijelu, ma ni u prvom, osim gola koji je nespretan, ali to je nogomet, nije uvijek pravedan, najvažnije je da ostanemo prvi uoči pauze, rekao je nakon remija u derbiju Nenad Bjelica.

Trener Dinama je nakon pola sata igre Poljaka Kadziora gurnuo desno, a Hajrovića na lijevu stranu.

- Sve naše akcije nakon toga su došle s desne strane, sve što smo napravili - rekao je Bjelica i osvrnuo se na suđenje Duje Strukana.

- Suđenje je bilo dobro, ne bih kritizirao suca, samo je bila smiješna situacija u prvome poluvremenu. Sudac je prvo svirao zaleđe, a onda je pustio akciju dalje. Mislio sam da je to neko novo pravilo, koje ima samo kod nas, šalim se, mislim da je suđenje bilo korektno - rekao je Bjelica, koji se nakon tri i pol mjeseca rada u Hrvatskoj osvrnuo na HNL.

- Kvaliteta lige je dosta dobra, ugodno sam iznenađen. Ipak, velika je razlika između prvih pet momčadi i ostalih. Očekujem da se i Hajduk u nastavku sezone podigne i bude među vodećim momčadima - rekao je Bjelica, koji se još jednom osvrnuo i na ždrijeb Europske lige.

- Za prolazak dalje će nam trebati sreće. Ono što nismo imali protiv Young Boysa i Rijeke, valjda će se vratiti - kaže Bjelica, koji je povratak Nikole More na teren u prvoj momčadi najavio početkom listopada.

Majer i Šitum su izgubljeni još najmanje mjesec dana, a Ademi i Oršić bit će spremni za prvu utakmicu u Europi.

- Imamo novu momčad, 14-15 novih igrača, 12 teških utakmica u 40 dana, jako dobro smo podnijeli fizički i psihički. Sad igrači imaju tri dana odmora. Dobro smo pripremljeni, ali iscrpili su se utakmicama, pa u ovom mini ciklusu nećemo toliko 'gaziti' na treninzima. U nedjelju imamo prijateljsku utakmicu u Osijeku s Metalcem.

Matjaž Kek je očekivano bio zadovoljan.

- Mi smo dobili ono što smo htjeli, bod u Maksimiru je uvijek dobar. Naravno da smo nakon tri primljena gola protiv Istre kod kuće morali više razmišljati o obrani - rekao je Kek, a na pitanje može li od "razrušene" kuće ponovno napraviti prvaka je odgovorio:

- Kuća nije razrušena, da je, onda bi bila ruševina. Samo je moramo pomaknuti pet metara dalje - slikovit je bio Kek, koji Dinamu želi sreću u Europi.

- Naravno da ću navijati za Dinamo u skupini Europske lige. Šteta što nisu izborili Ligu prvaka, ali imaju dobru momčad za Europsku ligu. Ponavljam navijati ću za Dinamo, ali samo u Europi, da ne bi bilo zabune - nasmijao se slovenski trener pa dodao:

Zuta ide u utorak na artroskopiju koljena, dugo je to vukao i odgađao, ali posljedično i padao u formi. Župarić je bio u Bruxellesu, blizu transferu, pa igrač potone kad to propadne, imali smo problema i s Kvržićem, Pavičićem, ali falilo je i Dinamu par igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj