Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bjelica: Osijeku malo nedostaje da postane 'space shuttle', a ja vjerujem da ću još ostati...

Bjelica: Osijeku malo nedostaje da postane 'space shuttle', a ja vjerujem da ću još ostati...
4

Za nekoliko mjeseci ćemo dobiti najbolju infrastrukturu u državi, borimo se za titule, imamo dobru sportsku ekipu. Međutim, kad su novci u pitanju, mislim da će Dinamo biti uvijek ispred Osijeka, rekao je Bjelica

VIDEO

Nogometaši Osijeka u nedjelju s početkom u 19 sati gostuju kod Gorice u posljednjem kolu Prve HNL , a na redovnoj konferenciji za medije trener 'bijelo-plavih' Nenad Bjelica najavio je nadolazeći susret. 

Pokretanje videa...

Kristijan Lovrić transferom u zadnjim satima prijelaznog roka postao novi igrač NK Osijeka VIDEO

- Dobro smo trenirali, nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića, Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača, profesionalaca, idemo u Goricu uzeti tri boda. Ne vidi se da je kraj sezone, svi se zalažu i svi žele igrati u prvih 11. Želimo završiti sezonu s još jednom pobjedom i sve ćemo učiniti za to - započeo je Bjelica nakon čega se osvrnuo na protivničku momčad: 

- To je ekipa koja dobro igra, ozbiljna ekipa s odličnim trenerom koji radi odličan posao gdje god dođe. Imaju kvalitetne igrače. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i u Gorici napokon.

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0

Osijek je još prije četiri kola izgubio korak u borbi za vrh iako su ga brojni na početku proljetnog dijela sezone vidjeli kao najozbiljnijeg konkurenta Dinamu, ali u najvažnijem trenutku su posustali. 

Nakon poraza od Rijeke, remija protiv Istre i poraza od prvaka, na svome terenu svladali su Lokomotivu i pobjegli četvrtoplasiranoj Rijeci na još većih plus šest. No, hoće li to biti dovoljno da Bjelica ostane na klupi Osijeka?

Zagreb: Utakmica Prve HNL između GNK Dinamo i NK Osijek

- Ja vjerujem da ću ostati, imam još volje i želje za to, a kada će se to znati, ne znam. Ja radim sve kao da ću ovdje ostati još pet godina - kazao je Bjelica nakon čega je svoje trupe usporedio s Dinamom: 

- Mislim da Osijeku jako malo fali da postane 'Space Shuttle', za nekoliko mjeseci ćemo dobiti najbolju infrastrukturu u državi, borimo se za titule, imamo dobru sportsku ekipu. Međutim, kad su novci u pitanju, mislim da će Dinamo biti uvijek ispred Osijeka.

Plan za sljedeću sezonu?

- Ima tu igrača na koje ne računamo, mladi igrači kao što je bio slučaj s Beljom će vjerojatno na posudbu. Imamo 40 igrača pod ugovorom, neće svi ići na pripreme. Ako nekim igračima ne uspijemo naći klub, onda ćemo raskinuti ugovor - zaključio je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani