Obavijesti

Sport

Komentari 223

Bjelica na koljenima, Puljani pobijedili golom Alžirca Bakrara

Bjelica na koljenima, Puljani pobijedili golom Alžirca Bakrara

Istra 1961 prekinula je niz od tri poraza i šokirala Osijek u 4. kolu SuperSport HNL-a. Pobijedili su Puljani 1-0 na Aldo Drosini golom Alžirca Monsefa Bakrara u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela

Nogometaši Istre 1961 u susretu su 4. kola HNL-a u Puli svladali Osijek 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Alžirac Monsef Bakrar u trećoj minuti sudačke nadoknade.

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek na pripremama

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

Bakraru poništena dva gola

Bio je to susret tijekom kojega se po tri puta tresali i okvir gola i mreža, ali rezultat se promijenio tek u sudačkoj nadoknadi.

Sredinom prvoga poluvremena oba sastava zatresla su vratnicu, u 19. minuti okvir gola je zaustavio pokušaj Osijekova kapetana Škorića, a četiri minute potom na suprotnoj je strani okvir gola pogodio i Marin.

U 62. minuti domaći su mislili da su stigli do prednosti kada je Alžirac Bakrar pospremio odbijanac u mrežu nakon što se pokušaj Petkovića s ruba kazenog prostora odbio od vratnice. No, analizom putem VAR-a ustanovljeno je kako je domaći napadač bio u zaleđu. Petnaestak minuta kasnije Bakrar je još jednom pogodio mrežu iza Ivušića, no i u toj situaciji se nalazio u zaleđu pa se rezultat nije mijenjao.

Prekrasan lob Alžirca

No, Bakrar se nije predavao i u trećoj minuti nadoknade još je jednom svladao Ivušića, a ovoga puta taj je pogodak i priznat. Alžirac je prihvatio jedno dubinsko proigravanje i zatim sjajnim lobom prebacio istrčalog hrvatskog reprezentativca.

Ovim rezultatom nastavila se kriza Osijeka kojemu je ovo bila četvrta uzastopna utakmica bez pobjede, treća u HNL-u uz bolni poraz i ispadanje od Kizilžara u Konferencijskoj ligi, dok je Istra 1961 uspjela osvojiti prve bodove u ovoj sezoni.

Osijek je ostao šesti na ljestvici s četiri boda, koliko imaju i peta Rijeka te sedmi Varaždin, dok je Istra 1961 skočila na deveto mjesto s tri boda, koliko ima i osma Lokomotiva. Na vrhu je Dinamo sa 10 bodova, drugi Hajduk ima šest s dvije utakmice manje, dok je dno preuzela Gorica s dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. kolo SuperSport HNL-a 21.00 , Aldo Drosina, Pula
Istra 1961
90' + 4
1 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
90' + 10

Kraaaaaaaaaaaaaaaaj! Istra je u 4. kolu SuperSport HNL-a pobijedila Osijek 1-0. Teško će Nenad Bjelica preživjeti ovaj kiks na klupi Osijeka...

90' + 8

Došlo je do naguravanja, imat će sudac Patrik Kolarić pune ruke posla. Mile Škorić kod Osijeka i Lovro Majkić kod Istre dobili su žute kartone.

90' + 6

Žuti karton za Ivana Fiolića.

90' + 4

Gooooooooooooooooooool! Istra vodi! Filip Antovski poslao je fantastičnu dugu loptu na Alžirca Monsefa Bakrara, ovaj je pobjegao obrani "bijelo-plavih" pa prebacio lobom Ivicu Ivušića. Dva su mu gola poništili, ne i treći.

92'

Kakva prilika za Osijek! Centaršut s lijeve strane pronašao je glavu Ramona Miereza u petrcu Istre. Pucao je Argentinac lukavo, ali skida to Lovro Majkić krajnjim naporom. U nastakvu akcije pokušao je s poda nešto iščeprkati Mario Jurčević, pucao je i Ivan Fiolić, ali gola nema.

Komentari 223