Bjelorus sudi Hajduku protiv Villarreala: Vatreni ga pamte po dobrome, a lak je na obaraču | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bjelorus sudi Hajduku protiv Villarreala: Vatreni ga pamte po dobrome, a lak je na obaraču

Bjelorus sudi Hajduku protiv Villarreala: Vatreni ga pamte po dobrome, a lak je na obaraču

Glavni sudac prve utakmice bit će Bjelorus Aleksej Kubalkov (42), pomagat će mu zemljaci Dimitri Žuk i Oleg Masljanko. Iako je riječ o play-offu, VAR neće biti na raspolaganju

VIDEO

Portugalska Vitorija je apsolvirana, a sada je ostala samo još jedna stepenica na putu do grupne faze Konferencijske lige. No, najteža moguća.

Hajduk će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv prošlosezonskog polufinalista Lige prvaka Villarreala. Teže nije moglo jer ako žuta podmornica uđe u grupnu fazu, bit će jedan od glavnih favorita za osvajanje Konferencijske lige. Božica Fortuna opet je okrenula leđa Hajduku i prostrla mu pakleno težak put na putu do cilja. No, hrvatski doprvak nema baš ništa za izgubiti već igrači susret protiv Villarreala moraju gledati kao nagradu za dosadašnji trud. Pa pokušati se pokazati u najboljem svjetlu i napraviti senzaciju nad senzacijama. 

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide protiv Vitorije VIDEO

Splićani su se nakon pet godina konačno plasirali u završnu fazu europskog natjecanja, a prva utakmica protiv Villarreala (20.45) igra se 18. kolovoza u Španjolskoj. No, ne na kultnom El Madrigalu, koji se obnavlja, već će Hajduk gostovati u Valenciji na stadionu Levantea gdje će Villarreal ove sezone igrati domaće utakmice.

Glavni sudac prve utakmice bit će Bjelorus Aleksej Kubalkov (42), pomagat će mu zemljaci Dimitri Žuk i Oleg Masljanko. Iako je riječ o play-offu, VAR neće biti na raspolaganju, a to sigurno nije vijest koja će oduševiti hajdukovce jer u dvije utakmice protiv Vitorije vidjeli smo nekoliko spornih odluka na štetu Hajduka. A kako nema VAR-a, sudac nije mogao pogledati snimku. 

Kubalkov je Splićanima sudio samo jednom, prije osam godina, u prvoj utakmici play-offa Europske lige protiv Dnjipra (2-1). Prethodnih godina je često dijelio pravdu na utakmicama Lige prvaka, a u lijepom sjećanju ostao je hrvatskim reprezentativcima. Sudio je 'vatrenima' utakmicu protiv Španjolske (3-2) u Ligi nacija kada smo slavili u infarktnoj završnici golom Tina Jedvaja. 

Hajdukovi igrači morat će itekako biti oprezni u svome šesnaestercu jer je Kubalkov poprilično lak na obaraču. Prošle sezone je u 20 utakmica dosudio čak 12 jedanaesteraca, a nisu mu strani ni žuti kartoni koje u prosjeku dijeli šest po utakmici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner