Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bogdanović je srušio Jokića, Lakersi mogu i bez LeBrona

Bogdanović je srušio Jokića, Lakersi mogu i bez LeBrona

Najneizvjesniji meč navijači su pratili u Teksasu gdje su Lakersi nakon produžetka pobijedili San Antonio Spurse 125-121. Nije bilo LeBrona Jamesa pa su morali potegnuti njegovim 'pomoćnici' Russell Westbrook i Anthony Davis

VIDEO

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović jedini je predstavljao Hrvatsku noćas na NBA parketima. Beretta se nije zagrijala i još nije na onoj temperaturi na koju nas je Babo naviknuo, no Hrvat je nastavio sa solidnim partijama. 

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Utah Jazz je sa 122-110 slavila protiv Denver Nuggetsa. Bio je to napet susret u kojem su se kroz cijelu utakmicu momčadi izmjenjivale u vodstvu, a pobjednika je odlučila sjajna posljednja četvrtina Jazzera. U nju se ušlo s 91-90 za domaćine, no igrači Ute su potegnuli i s 31-20 došli do treće pobjede iz tri utakmice. 

NBA: Denver Nuggets at Utah Jazz

Najbolji kod pobjednika bio je francuski centar Rudy Gobert koji je zabio 23 koša i uhvatio čak 16 skokova, dok je Mitchell brojao do 22. Prošlosezonski MVP NBA lige Nikola Jokić zabio je 24 koša uz šest skokova i šest asistencija. I to sve u prve dvije četvrtine! Srpski košarkaš ozlijedio je koljenu u sudaru s Gobertom pa se više nije ni pojavio na parketu. A bez njega je Denver totalno druga momčad. Nuggetsima je ovo drugi poraz u četvrtom susretu i jasno je kako ih čeka teška i neizvjesna sezona bez playmakera Jamala Murrayja koji je ozlijeđen. Sad ako još i Jokića dočeka teža dijagnoza...

NBA: Denver Nuggets at Utah Jazz

Bojan Bogdanović je na parketu proveo 29 minuta i za to vrijeme zabio 15 koševa uz dva skoka. Babo nije zasjao noćas u punom sjaju, ali i dalje solidna partija najboljeg hrvatskog košarkaša. 

Najneizvjesniji meč navijači su pratili u Teksasu gdje su Lakersi nakon produžetka pobijedili San Antonio Spurse 125-121. Nije bilo LeBrona Jamesa pa su morali potegnuti njegovim 'pomoćnici Russell Westbrook i Anthony Davis. Prvi je zabio 33 koša uz deset skokova i osam asistencija, a Davis je ubacio 35 koševa te uhvatio 17 skokova. 

NBA: Los Angeles Lakers at San Antonio Spurs

Momčad Grega Popovicha predvodio je Poeltl s 27 koševa i 14 skokova. 

Golden State Warriorsi ove sezone igraju kao preporođeni pod ravnanjem maestra Stepha Curryja. Warriorsi su pobijedili Oklahomu 106-98, a sjajni Steph zabio je 23 koša uz četiri skoka i šest asistencija. Gilgeous-Alexander predvodio je poražene s 30 koševa, ali nije mogao sam. 

Sjajnom Golden Stateu, čiji Curry proživljava novu mladost, ovo je četvrta pobjeda u nizu od početka sezone, a Oklahoma je na 0-4. 

NBA: Golden State Warriors at Oklahoma City Thunder

Uz još jednu sjajnu partiju svog dijamanta Dončića, Dallas je pobijedio Houston 116-106. Slovenski košarkaš utrpao je 26 koševa uz 14 skokova i sedam asistencija. Rocketse je predvodio Gordon s 22 poena. 

Najskuplji NBA klub New York Knicksi stigli su do treće pobjede u četvrtom susretu. Knicksi su pobijedili Philadelphiju 1122-99 koja i dalje vodi rat sa svojim ponajboljim igračem Benom Simmonsom koji pod svaku cijenu želi napustiti klub. 

Široka klupa Knicksa i velik broj raspoloženih igrača odlučio je pobjednika. Petorica su bila dvoznamenkasta, a najbolji među njima Kemba Walker s 19 koševa. Philu je predvodio Harris s 23 poena, a slabiji dan imao je najbolji igrač Embiid s 14 koševa i šest skokova. Philadelphiji je ovo bio drugi poraz u četvrtom susretu. 

Luka Šamanić nije bio u rosteru Knicksa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'