Obavijesti

Sport

Komentari 2

Utah ne može bez Bogdanovića, Lakersima se ozlijedio James

Utah ne može bez Bogdanovića, Lakersima se ozlijedio James

U situaciji kada im je svaka pobjeda važna, LA Lakersi izgubili su kod New Orleansa. Pelicansi su dobili 116-108, a možda će Lakersima tek doći još lošija vijest jer ozlijedio se LeBron James iskrenuvši gležanj

VIDEO

Košarkaši Dallas Mavericksa pred svojim su navijačima svladali Utah Jazz sa 114-100 u dvoboju koji može odlučiti prednost domaćeg terena u prvom krugu doigravanja, a Bojan Bogdanović je propustio i osmu utakmicu zaredom.

Luka Dončić je sa 32 koša, 10 skokova i pet asistencija bio najbolji igrač domaće momčadi. Najbolji strijelac gostiju bio je Rudy Gay sa 18 poena.

Dallas je s učinkom 46-29 sada na četvrtoj poziciji u Zapadnoj konferenciji, a Utah (45-30) je pala na peto mjesto.

Kyrie Irving je debitirao ove sezone na domaćem terenu za Brooklyn Netse, nakon što je u New Yorku ukinuta zabrana nastupa igračima koji nisu cijepljeni protiv korona virusa, ali to nije omelo Charlotte Hornetse da dođu do važne pobjede 119-110 u borbi za doigravanje. Obje momčadi imaju učinak 39-36, Hornetsi su zahvaljujući dodatnim kriterijima plasirani na osmo, a Netsi na deveto mjesto u Istočnoj konferenciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Irving je završio dvoboj sa 16 koševa i 11 asistencija, a najbolji strijelac Netsa bio je Kevin Durant sa 27 poena. Najzaslužniji za pobjedu Charlottea bio je LaMelo Ball sa 33 koša, devet asistencija i sedam skokova.

U situaciji kada im je svaka pobjeda važna, LA Lakersi izgubili su kod New Orleansa. Pelicansi su dobili 116-108, a možda će Lakersima tek doći još lošija vijest jer ozlijedio se LeBron James iskrenuvši gležanj.

- Kad gledam snimku tog doskoka, ni sam ne znam kako sam završio utakmicu. Izgleda zbilja gadno. S*anje. Ne volim propuštati utakmice, to nije u mojoj prirodi - rekao je James nakon utakmice s 39 koševa.

Boston je pobijedio Minnesotu 134-112 i preuzeo vrh Istoka, a Booker je s 35 koševa poništio Embiidovih 37 u pobjedi Phoenixa nad Philadelphijom 114-104.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener