Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bogdanović zabio 28 u porazu Pacersa, Bender 12 za Sunse

Bogdanović zabio 28 u porazu Pacersa, Bender  12 za Sunse
1

Bojan Bogdanović nastavio je svoju dobru šutersku formu, ali su Indiana Pacersi i s njegovih 28 poena izgubili kod Oklahoma City Thundera 107-99. Dragan Bender bio je solidan s 12 poena u porazu Sunsa (124-121)

VIDEO

Hrvatski predstavnici u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi poraženi su u zadnjim susretima. 'Babini' Pacersi izgubili su na gostovanju kod Oklahome (107-99), a Benderovi Sunsi su izgubili kod kuće od Washingtona (124-121).

Nakon 35 poena u pobjedi protiv Denvera (124-88), Bojan Bogdanović ubacio je 28 poena za Indiana Pacerse u porazu protiv Oklahome (107-99). To je četvrti poraz Pacersa u posljednjih pet utakmica, ali oni su sigurni u playoffu pa ih to ne bi trebalo brinuti.

Uz 28 koševa, Babo je imao dva skoka i četiri asistencije, a najbolji su u redovima domaćeg Thundera bili Russell Westbrook s triple double učinkom - 17 poena, 11 skokova i 12 asistencija te Steven Adams sa 25 poena, 12 skokova i tri asistencije.

Dragan Bender igrao je 30 minuta u porazu Phoenixa protiv Wizardsa (124-121) i za to vrijeme zabio 12 koševa uz šest skokova. Opet je ludu noć imao Devin Booker koji je zabio 50 poena, imao 10 skokova i četiri asistencije. Kod Washingtona je najbolji bio Jabari Parker s 28 poena 15 skokova i 2 asistencije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ostale tri utakmice slavili su favoriti. Utah je kod kuće pobijedio Lakerse rezultatom 115-100, Warriorsi su dobili Grizzliese u Memphisu 118-103, a Portland je u Chicagu bio bolji od Bullsa rezultatom 118-98.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu