Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bogojević uništio Fomitschowa, a Simon Sluga izludio 'modre'

Bogojević uništio Fomitschowa, a Simon Sluga izludio 'modre'
1

U 15. kolu 1. HNL Inter je na Krančevićevoj pobijedio Rudeš 0-1. Slaven je na Poljudu došao do boda (2-2), a je Rijeka protiv Dinama slavila 1-0. Istra je iznenadila Goricu s 0-2, a Lokosi i Rijeka remizirali su 2-2

VIDEO

Titula igrača kola ide Slavenovom Bruni Bogojeviću koji je protiv Hajduka prvo projurio desnom stranom, pa asistirao Mateusu Limi, a potom i izvrtio Andrea Fomitschowa koji još uvijek traži loptu, te zakucao loptu u gol Gorana Blaževića. Na klupi Slavena debitirao je trener Ivica Sertić s pomoćnikom Vedranom Purićem.

Najboljih jedanaest kola donosi Facebook stranica Romantika koja je specijalizirana za 1. HNL.

Najboljih jedanaest 15. kola HNL-a: 4-4-2

Simon Sluga - Golman Rijeke je protiv Dinama sačuvao mrežu netaknutom. U nekoliko je navrata bio u opasnim iskušenjima, ali je sve obranio, a posebno je bila efektna obrana Mariju Gavranoviću u jedan na jedan situaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Momčilo Raspopović - Rijekin desni bek ustalio se u sastavu Igora Bišćana. Sjajno je neutralizirao Izeta Hajrovića i Mislava Oršića koji su bili gotovo nevidljivi.

Mile Škorić - Još jedna nevjerojatna utakmica braniča Osijeka. Vodio je svoju momčad, a bio je stalna opasnost na svakom prekidu, te je iz jednog i zabio u remiju protiv Lokomotive.

Julio Rodriguez - Nekadašnji U-19 reprezentativac Španjolske odigrao je vrhunski protiv Gorice. Zabio je prvi gol na utakmici nakon što je još jednom prezentirao svoju dobru skok-igru.

Ivan Čeliković - Partija sezone za lijevog beka Intera. Protiv Rudeša je projurio poput metka i kirurški precizno nabacio Komnenu Andriću za jedini gol na utakmici. U obrani je očistio najbolji situaciju igrača Rudeša.

Obeng Regan - Možda smo ga nekad i nepravedno zapostavljali u prijašnjim momčadima kola. Prošle sezone u Interu kod Toplaka nije imao mjesto stopera, ali je u Istri glavni igrač. Igra vrhunski na svim pozicijama, a protiv Gorice je zabio gol nakon nekoliko vrhunskih minijatura.

Myrto Uzuni - Od njega počinje svaka ozbiljnija akcija Lokomotive. Protiv Osijeka je iz rostera Lokomotive izbivao Dejan Radonjić, a Albanac je preuzeo egzekutorski dužnosti. Zabio je lobavši Marka Malenicu te je u nekoliko navrata opasno zaprijetio.

Bruno Bogojević - Mladi hrvatski reprezentativac u dresu Slaven Belupa igra sve bolje. Vidljiv je njegov napredak, a i ova nova pozicija na desnoj strani terena umjesto prvotne u vrhu napada puno mu bolje odgovara. Protiv Hajduka je prvo asistirao Limi, a potom i sam zabio nakon što je Fomitschowa poslao u prazno.

Jan Lecjaks - Još jedna vrhunska partija češkog beka koji u Lokomotivi ima puno ofenzivniju rolu. Zabio je sjajnim udarcem iz prve nakon ubačaja Denisa Kolingera. U nekoliko je navrata lijepo ubacivao Krstanoviću.

Komnen Andrić - srpski je nogometaš ponovno pokazao 'nos za gol' te je donio nova tri boda 'Divu iz predgrađa'. Lukavo je pričekao centaršut Čelikovića i smireno poentirao glavom. Osmim je golom došao na diobu prvog mjesta ljestvice strijelaca, a društvo mu pravi Pojak iz gorice, Lukasz Zwolinski

Antonio Mirko Čolak - napadač Rijeke iz utakmice u utakmicu sve više opravdava povjerenje trenera Bišćana. Minutu prije nego što je zabio gol trebao je izaći, ali nedostatak prekida doveo je do toga da Čolak odmjerenim udarcem ostavi sva tri boda na Rujevici.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 15. kola U 15. kolu mogli smo vidjeti nekoliko vrlo zanimljivih susreta. U...

Objavljuje RomantikaPonedjeljak, 26. studenoga 2018.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića