Obavijesti

Sport

Komentari 44

Joshua sredio Wallina u pet rundi. Hearn: Hrgović je idući!

Joshua sredio Wallina u pet rundi. Hearn: Hrgović je idući!

U prve tri runde Joshua je zauzeo sredinu ringa, a po pobjedu je krenuo u četvrtoj rundi. Naš Filip Hrgović mu je sljedeći potencijalni protivnik, a to je spomenuo i promotor Eddie Hearn

Oba borca oprezno su ušla u borbu, ali Joshua je odmah pokazao da je kvalitetniji. Pokazao se dominantnijim i direktima je tjerao Wallina iz sredine ringa. Gađao je glavu i tijelu, dok je Wallin čekao svoju priliku iz kontra garda.

Mučio se Wallin s pronalaskom forme i cijelo vrijeme je bio kratak. Nije uspijevao doći do Joshue, koji je direktima nastavio kontrolirati sredinu ringu i u drugoj rundi. Do četvrte runde gledali smo pravu uspavanku, a onda je Joshua krenuo po svom planu.

Parker uništio Wildera za senzacionalnu pobjedu u Rijadu
Parker uništio Wildera za senzacionalnu pobjedu u Rijadu

U najavi borbe rekao je kako će borbu završiti u četvrtoj rundi. Britanac je bio fokusiran i discipliniran i napokon je pronašao put za svoje udarce koji su odsjedali na glavi i tijelu Šveđanina. Kombinirao lijevi direkt, lijevi kroše i desni direkt u tijelo Wallina na kraju runde.

U petoj rundi Joshua je dobio samopouzdanje i krenuo po završetak borbe. Pogađao je i tjerao Wallina u kut, a najbolje je sjeo kroše na bradu Šveđanina. Dobro ga je to uzdrmalo i pravo je čudo da je završio rundu do kraja.

Reakcije na pobjedu Hrgovića: 'Bila je to obična isplata, nula rizika! Prošao je kroz De Morija'
Reakcije na pobjedu Hrgovića: 'Bila je to obična isplata, nula rizika! Prošao je kroz De Morija'

Tu je bio i kraj borbe jer je Wallinov kut odlučio da je borba gotova. Joshua je slavio 27. put u 30 borbi i ponovno oživio karijeru.

U borbi prije ove Wilder je iznenađujuće poražen od Josepha Parkera. U Rijadu se borio i naš Filip Hrgović koji je slavio protiv Australca De Morija i upisao 17. pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Ovakav rasplet večeri najbolje ide na ruku našem boksaču koji bi sada napokon mogao dobiti priliku boriti se za naslov prvaka. Obavezni je izazivači borit će se protiv Joshue ili pobjednika borbe Fury - Usyk.

Nakon borbe je navijačima zagolicao maštu i promotor Eddie Hearn:

- Nažalost je izgubio, ali to se događa u sportu. Wallin je bio drugi borac u ovoj diviziji, a sada je to Hrgović. On i Joshua borit će se za svjetsku titulu - rekao je Hearn za TNT Sport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
DAY OF RECKONING 23.30 , RIJAD
Sortiranje događaja
KRAJ

Wallin ne može nastaviti borbu i Joshua je došao do pobjede. Boksačka večer u Rijadu završila je slavljem Britanca. 

5. RUNDA

Britanac je sada dobro namlatio Wallina i pošteno ga uzdrmao. Sjelo je nekoliko konkretnih udaraca i Šveđanin je u teškoj situaciji.

4. RUNDA

Ubacio je Joshua u višu razinu i pokazuje svoje pravo lice. Ovo je najbolje što je pokazao u posljednjih nekoliko borbi. Pogađa Šveđanina gdje stigne i sada uvjerljivo kontrolira borbu.

3. RUNDA

Joshua forsira zauzimanje sredine ringa, a Wallin se ne uspijeva nametnuti. Pred kraj runde Joshua je uspio uputiti jedan dobar udarac i to je najbolje što smo vidjeli do sada.

2. RUNDA

Joshua kontrolira borbu, ali i dalje se vidi rezerviran pristup kod obojice boksača. Wallin je kratak sa svojim udarcima.

Komentari 44