Obavijesti

Sport

Komentari 2

Boksač uhićen zbog ubojstva kćeri. Godinu dana bio u bijegu

Boksač uhićen zbog ubojstva kćeri. Godinu dana bio u bijegu

Ubojstvo se dogodilo u listopadu 2019. godine u New Yorku, a detektivi vjeruju kako ju je ugušio na nekom drugom mjestu te tijelo ostavio u parku i prekrio ga lišćem i granjem...

VIDEO

Kabary Salem (52), egipatski boksač koji je nastupao na Olimpijskim igrama, uhićen je nakon što je godinu dana bio u bijegu, a egipatske vlasti su ga izručile SAD-u gdje je osumnjičen za ubojstvo vlastite kćeri Ole Salem (25). 

Stravično ubojstvo se dogodilo u listopadu 2019. godine u New Yorku. Njezino tijelo pronašla je žena koja džogirala po Bloomingdale parku, u gradskoj četvrti Staten Island. Detektivi vjeruju kako ju je ugušio na nekom drugom mjestu te tijelo ostavio u parku, a prekrio ga lišćem i granjem. 

Salem je nekoliko dana nakon ubojstva rekao kako mu je kćer u posljednjem razgovoru priznala kako ima osjećaj da ju netko prati, a nakon što je policija pronašla njezino tijelo, pobjegao je iz zemlje.

U ožujku je na Instagramu napisao: Fališ mi i volim te. Počivala u miru, ali to je očito bila krinka za američke istražitelje koji su polako razotkrivali slučaj i njega označili kao glavnog osumnjičenog. Ubrzo su mu ušli u trag te ga u suradnji s egipatskom policijom uhitili, a krajem prosinca 2020. godine je izručen u SAD gdje će mu se suditi. 

Salem je u profesionalnom boksu bio od 1997. do 2005. godine, u srednjoj kategoriji borio se za titulu, a nastupio je dvaput na Olimpijskim igrama, u Barceloni i Atlanti. Među suparnicima je bio na lošem glasu zbog prljavog načina boksanja, a 1999. godine je Randie Craver preminuo nekoliko dana nakon njihova meča. 

Salem ga je tijekom klinča nekoliko puta udario glavom, u 10. rundi Craver je pao u nesvijest, a nekoliko dana kasnije je preminuo. Njegova obitelj optužila je Salema kao krivca za njegovu smrt zbog ilegalnih udaraca, no slučaj nikad nije završio na sudu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub