Obavijesti

Sport

Komentari 219

Bomba iz Argentine: Krilo od 6 milijuna eura na pragu Dinama

Bomba iz Argentine: Krilo od 6 milijuna eura na pragu Dinama

Prošle je sezone zabio 12 golova uz tri asistencije u 23 nastupa i zaintrigirao i Amerikance. No čini se kako je Dinamova ponuda konkretnija i kako bi ofenzivac idući tjedan mogao biti u Maksimiru

VIDEO

Nekad je latinoamerički štih bio jak u svlačionici Dinama, no već neko vrijeme nema nikoga. No "modri" već rade na novom poslu iz Južne Amerike, i to napadača koji bi morao biti pojačanje.

Martín Ojeda (23) igra lijevo krilo, može i desno, kao i polušpicu, a nastupao je za argentinskog prvoligaša Godoy Cruz. Dinamo se za njega bori s Amerikancima, piše portal argfc.com.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Željko Kopić popratio izvlačenje Seville

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

Prošle je sezone u prvenstvu zabio 12 golova uz tri asistencije u 23 nastupa, a u liga kupu dodao tri gola i asistenciju u 13 nastup.

Pregovori s hrvatskim prvakom, kako doznajemo, već su odmakli i do ponedjeljka bi sve trebalo biti riješeno. Interes za Ojedom pokazao je i Orlando City iz MLS-a koji nudi ponudu za 80 posto prava na igrača, no čini se kako će Argentinac prema Hrvatskoj. Dinamova ponuda ide do 90 posto.

Ojeda je rođen u mjestu Gualeguaychú blizu granice s Urugvajem, a nogomet je počeo igrati u Clubu Ferro. S 18 godina primijetili su ga u Racingu, u kojem se zadržao do danas. Bio je na posudbama u Huracánu i Godoy Cruzu, a na Novu godinu trebao je i trajno prijeći u potonji klub.

- Godoy Cruz kupio je 50 posto prava na mene, Racing ima 30 posto i još jedna grupa 20 posto. Ne znam što će se dogoditi, ali htio bih ponoviti godinu poput ove u kojoj sam se osjećao pun samopouzdanja. Sudbina će reći gdje ću u budućnosti - rekao je nedavno Martín.

Iz Argentine su prema Maksimiru ranije dolazili Guillermo Suárez i Luis Ibáñez (2008.), Adrián Calello i Leandro Cufré (2009.), Pablo Migliore (2013.) i Leonardo Sigali (2014.). Baš je Sigali moguća poveznica "modrih" s ovim poslom jer ima istog menadžera kao Ojeda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener