Sport

Komentari 34

Bomba iz Lakersa: LeBron želi Curryja, akcija je već krenula

Bomba iz Lakersa: LeBron želi Curryja, akcija je već krenula

Prema saznanjima ESPN-ova novinara Briana Windhorsta, LA Lakersi već su krenuli u akciju 'Curry' i razmatraju mogućnost potpisa jednog od najboljih, ako ne i najboljeg šutera u povijesti NBA-a

Posljednjih nekoliko godina stvorili su mitski rivalitet, ali LeBron James i Stephen Curry sada bi mogli biti na istoj strani! I to u dresu LA Lakersa, navodi renomirani ESPN-ov novinar Brian Windhorst.

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron puši cigaru i zove mamu

Prema saznanjima Windhorsta, LA Lakersi već su krenuli u akciju 'Curry' i razmatraju mogućnost potpisa jednog od najboljih, ako ne i najboljeg šutera u povijesti NBA-a.

I to sve nakon inicijative samog 'kralja' LeBrona Jamesa. Četiri sezone zaredom igrali su na suprotnim stranama u finalu doigravanja u serijama koje su kasnije postale klasik ljubiteljima košarke. I unatoč dugovječnosti (LeBron je u NBA-u 18, Curry 12 godina) nikada nisu zaigrali u istom dresu.

Nikada osim na All Staru gdje se i rodila ideja kolaboracije. Na posljednjem All Staru LeBron je odabrao Curryja u svoju momčad i čini se da mu je donedavni rival zapeo za oko u pomalo drugačijim planovima.

- All Star vikend postao je mjesto gdje drugi igrači regrutiraju ostale. Steph je možda i blizu produžetka ugovora s Golden Stateom, ali LeBron je vlastito regrutiranje već započeo - objasnio je Windhorst.

Curryjev ugovor s GSW-om ističe u ljeto 2022. godine kada će postati slobodan igrač. A to je iduće godine i ukoliko ga zasvrbi, pa se zaista odluči pridružiti Lakersima... Kakva bi to kombinacija bila.

Najčitaniji članci