Obavijesti

Sport

Komentari 51

Bomba Engleza: Mandžo stiže u United i kreće s treninzima

Bomba Engleza: Mandžo stiže u United i kreće s treninzima
1

'Hint' o transferu Marija Mandžukića nagovijestio je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer. Čini se da će Mandžo mjesec dana uoči zimskog roka krenuti trenirati s Unitedom kako bi isforsirao transfer u Englesku

VIDEO

Engleski The Sun ne odustaje od priče da je Mario Mandžukić novo pojačanje Manchester Uniteda. Nije tajna da su 'crveni vragovi' Mandžu pokušali dovesti još na ljeto, ali se nisu uspjeli usuglasiti zbog razlike u primanjima.

Pokretanje videa...

00:14

Pokušali su ostvariti transfer i onda kada je bivši Vatreni odbio izdašne ponude Katarana i Kineza, no ni tada nisu uspjeli postići dogovor. A čini se da je sada sve spremno da odjekne transfer bomba i da Mandžo već mjesec dana prije zimskog prijelaznog roka sleti u Manchester.

Razlog je jednostavan - Mandžo nije ni u kakvim planovima Maurizija Sarrija, čak ni da bi dobivao minute na kapaljku. Ne igra, ne sjedi na klupi, nema ga u momčadi i čim prije ode tim bolje.

Stoga je, prema pisanju engleskog medija, Mandžukić spreman doći u Manchester kako bi trenirao s momčadi, isforsirao transfer iz Juventusa te na zimu bijelo-crni zamijenio crvenim dresom. I ne samo to, prema njihovim saznanjima već ima dogovor s Unitedom te smatra da mu je mjesec dana taman dovoljno za upoznati suigrače prije nastavka sezone.

'Hint' o transferu Marija Mandžukića nagovijestio je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer. Engleski velikan prodajom Romelua Lukakua puno je izgubio u napadu i upravo je to segment u kojem će na zimu tražiti pojačanja.

- Ne radi se o 'X' količini novca koju moramo potrošiti, nego o tome tko bi bio dugoročno rješenje za klub, a ne samo za 3-4 mjeseca. Međutim, igrači koje dugoročno želimo nisu na prodaju u siječnju. Nema puno klubova koji bi u siječnju prodali igrače koje inače žele zadržati. Možda možemo dovesti jednog ili dva igrača na posudbu za manji novac, samo da pomognu momčadi - rekao je Solskjaer.

United forsira posudbu s opcijom otkupa dok bi se Juventus Mandžukića odrekao za 10 milijuna eura. Bivši hrvatski reprezentativac u Engleskoj bi zarađivao pet milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe