Sport

Komentari 18

Borna Ćorić ispao u Argentini, ima jednu pobjedu u 11 mečeva

Borna Ćorić ispao u Argentini, ima jednu pobjedu u 11 mečeva

Ćorić u zadnjih 11 mečeva ima jednu pobjedu, još sa starta sezone u ATP Cupu protiv Thiema. U Argentini ga je u sat i 48 minuta sa 6-4, 7-6 (8) pobijedio 92. u ATP poretku, Brazilac Thiago Monteiro

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić zaustavljen je u drugom kolu teniskog ATP turnira u Buenos Airesu gdje ga je nakon sat i 48 minuta igre sa 6-4, 7-6 (8) pobijedio 92. tenisač svijeta Brazilac Thiago Monteiro.

Ovo je bio njihov prvi međusobni susret, Ćorić servirao šest aseva, a Brazilac tri, Monteiro je realizirao više poena i na prvom i na drugom servisu (86 i 57 posto naprama 80 i 38 posto). 

Ćorić je dva puta gubio servis, oba puta u prvom setu, a suparniku ga je uzeo samo jednom. Naš tenisač trenutačno je 31. na svijetu i u Buenos Aires je došao kao jedna od najvećih zvijezda turnira, ali zapeo je već na prvoj prepreci.

Monteiro dalje od četvrtfinala nekog ATP turnira nije otišao još od srpnja 2018. godine, a trijumf nad Ćorićem jedan mu je od najvećih uspjeha karijere, u rangu sa pobjedama nad Gillesom Simonom ili Jo-Wilfriedom Tsongom još 2016. 

Ćorić je u svojih zadnjih 11 mečeva upisao samo jednu pobjedu i to još na startu sezone, u ATP Cupu protiv Dominica Thiema.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci