Sport

Komentari 81

Borna obranio penal za prolaz dalje, a još jednom je došlo na ono mamino: Ima inat na mater

Borna obranio penal za prolaz dalje, a još jednom je došlo na ono mamino: Ima inat na mater

Dalmatinski dišpet! Sretno, dico naša, poručila je prije utakmice Hajduka i Borussije Renata Lovrinčević Buljan (45), majka golmana Borne (17) koji je obranom jedanaesterca poslao momčad u polufinale Lige prvaka

Penali su se nizali, a kao da nije mogao pogoditi stranu, širio je ruke, pitao se što može napraviti da pomogne momčadi. A onda je u devetoj seriji penala Borna Buljan (17) obranio udarac Filippa Manea (18) i oduševio pet tisuća ljudi na tribinama, kao i mnoge pred malim ekranima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A ponosna je i majka Renata Lovrinčević Buljan (45) koja je na društvenim mrežama par sati prije utakmice objavila kako željno iščekuje utakmicu Hajduka i novu predstavu sina na golu 'bilih'. 

- Dalmatinski dišpet! Sretno, dico naša - poručila je.

Nakon senzacionalne pobjede posvetila je objavu sinu istaknuvši da je cijela obitelj ponosna. 

"Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad “nepobjedivima”. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo,taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening,kuhalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo sine, ,ljubi te majka…a i tata i brat…naravno. Naš si ponos", napisala je na Instagramu. 

Suze radosnice mlađeg sina

Pratila je što se događa u Dortmundu s mlađim sinom Leonardom koji je zaplakao nakon utakmice na Poljudu, a suze radosnice vjerojatno su krenule i nakon što je veliki braco odveo 'bile' među najbolje četiri momčadi u Europi.

- I mlađi sin Leonardo je zaplakao, a kad dijete zaplače, znate da je iskreno. To je čista emocija, srce mi je veliko. Pred kraj se pokrio po glavi i počeo plakati - rekla je svojevremeno za 24sata pa zaključila o Borni:

- Kakav je kod kuće? Isti ovakav, brani se, ha, ha, ha. Sluša mamu, ali fizički je na tatu, istina. Na mater ima inat i žestinu, ludost, hrabrost.

A pokazao je sve to na Signal Iduna Parku i poveo momčad prema Nyonu i utakmici polufinala protiv Milana koja je na rasporedu 21. travnja.

Najčitaniji članci