Obavijesti

Sport

Komentari 0

Borussia Dortmund izgubila od imenjakinje, remi Nice i Lyona

Borussia Dortmund izgubila od imenjakinje, remi Nice i Lyona

Nogometaši Empolija u prvoj su utakmici 15. kola talijanskog prvenstva na svom terenu svladali Cremonese sa 2-0. Marko Pjaca ostao je na klupi Empolija koji je ovom pobjedom skočio na 12. mjesto

VIDEO

U prvoj utakmici 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Moenchengladbacha je na svom terenu svladala imenjakinju iz Dortmunda sa 4-2 (3-2).

Domaće je u vodstvo doveo Hofmann (4), poravnao je Brandt (19), ali su Bensebaini (26) i Thuram (30) potom odveli domaći sastav do prednosti od 3-1. Schlotterbeck (40) je prije odlaska na odmor smanjio na 3-2 samo da bi Kone (46) u prvoj minuti nastavka vratio prednost na dva gola.

Borussia Moenchengladbach je ovom pobjedom skočila na sedmo mjesto sa 22 boda, tri manje od šeste Borussije iz Dortmunda. Na crhu je Bayern sa 31 bodom, četiri manje imaju Union Berlin i Freiburg.

Nogometaši Empolija u prvoj su utakmici 15. kola talijanskog prvenstva na svom terenu svladali Cremonese sa 2-0 (0-0).

Prvi pogodak postigao je Cambiaghi (46), on je u igru ušao na startu drugog poluvremena, a mrežu zatresao nakon samo 18 sekundi otkako je stupio na teren, da bi pobjedu potvrdio Parisi (88) pred sam kraj dvoboja.

Marko Pjaca ostao je na klupi Empolija koji je ovom pobjedom skočio na 12. mjesto sa 17 bodova, 10 manje ima 18. Cremonese koji još čeka na prvu pobjedu u sezoni. Na vrhu je Napoli sa 38 bodova, osam manje imaju Lazio i Milan.

U prvoj utakmici 15. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon i Nice su igrali 1-1 (0-1). Oba gola postignuta su s bijele točke, goste je u vodstvo doveo Pepe (38-11m), a poravnao je Lacazette (89-11m).

Lyon je sada osmi sa 21 bodom, a Nice deveta sa 20. Na čelu je Paris SG sa 38 bodova, pet manje ima drugi Lens.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...