Obavijesti

Sport

Komentari 38

Borussia je pokleknula, Kovač slavi! City izbacio Leicester

Borussia je pokleknula, Kovač slavi! City izbacio Leicester
7

Borussia Dortmund je izgubila od Fortune i ovo joj je prvi ovosezonski poraz! Borussia ima 39 bodova, a treći Bayern, koji ima i utakmicu manje, zaostaje devet bodova u njemačkom prvenstvu

VIDEO

Vodeći sastav njemačkog nogometnog prvenstva, Borussia iz Dortmunda u utorak je u susretu 16. kola pretrpjela prvi ovosezonski poraz, bolja od "žuto-crnih" je na svom terenu bila Fortuna iz Düsseldorfa sa 2-1 (1-0).

Golove za Fortunu, koja je nakon čak 22 godine uspjela vezati dvije pobjede u prvoj ligi, bili su Lukebakio (23) i Zimmer (56), dok je na konačnih 2-1 smanjio Paco Alcácer (81).

Poraz momčadi iz Dortmunda iskoristila je imenjakinja iz Moenchengladbacha koja je na svom terenu svladala Nürnberg sa 2-0 (0-0) i tako smanjila zaostatak na šest bodova. Strijelci su bili Hazard (47) i Plea (86).

Borussia Dortmund sada ima 39, a Borussia Moenchengladbach 33 boda. Treći Bayern, koji u srijedu dočekuje RB Leipzig, ima 30 bodova. Fortuna je, pak, skočila na 15. mjesto sa 15 bodova, jednim više od 16. Stuttgarta koji je izgubio na gostovanju kod Wolfsburga sa 0-2 (0-2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Josip Brekalo nije kandidirao za nastup u sastavu Wolfsburga, koji je sada šesti sa 25 bodova, dok je Borna Sosa ostao na klupi Stuttgarta. Davor Lovren zbog ozljede nije bio u konkurenciji.

Engleski Liga kup

Engleski trećeligaš Burton po prvi put u svojoj povijesti izborio je mjesto u polufinalu Liga kupa pobijedivši sa 1-0 na gostovanju kod drugoligaša Middlesbrougha, dok je dvoboj Leicestera i Manchester Cityja, nakon 1-1 u osnovnom dijelu utakmice, završio pobjedom gostiju iz Manchestera u raspucavanju.   

Pobjednički pogodak za Burton, vrijedan ulaska u polufinale i najboljeg rezultata kluba u Liga kupu, postigao je Hesketh u 48. minuti.

Carabao Cup Quarter-Final - Leicester City v Manchester City

U Leicesteru je Manchester City poveo pogotkom povratnika Kevina De Bruynea u 14. minuti, a izjednačenje "lisicama" donio je Albrighton u 73. minuti. Leicester je do četvrtfinala stigao pobjedama u raspucavanju u trećem i četvrtom kolu, ali protiv Manchester Cityja pucači nisu bili raspoloženi. Fuchs je promašio vrata, a vratar Manchester Cityja Murić obranio je udarce Maddisona i Soyuncua, što je bilo dovoljno za prolaz Guardioline momčadi u polufinale.

U srijedu su na rasporedu preostale dvije četvrtfinalne utakmice Liga kupa u kojima se sastaju Arsenal - Tottenham i Chelsea - Bournemouth (20.45 sati).

Serie A

U posljednjoj utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna i Milan igrali su 0-0.

Četvrti Milan sada ima 27 bodova, pet manje od trećeg Intera, a dva više od petog Lazija, dok je Bologna i dalje u zoni ispadanja, 18. sa 12 bodova, jednim manje od 17. Udinesea.

Alen Halilović ostao je na klupi Milana.

Na ljestvici vodi Juventus sa 46 bodova, dok je Napoli drugi sa 38.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...