Obavijesti

Sport

Komentari 147

Boysi najavili igračima nikad veću podršku: Ovo je borba za naš klub i njegovu budućnost!

Boysi najavili igračima nikad veću podršku: Ovo je borba za naš klub i njegovu budućnost!

Navijači Dinama iz cijele Hrvatske najavljuju dolazak na Goricu i potporu u ovim teškim trenucima za klub: Dinamo nikad neće ostati prepušten sam sebi na tribinama i na terenu

VIDEO

Mamićevci i antimamićevci, koji su zapravo dojučerašnji mamićevci, vode bespoštednu borbu, ne biraju se sredstva, sazivaju se konferencije, šalju se priopćenja... U sjeni toga, nekako na mala vrata stigla je prva utakmica proljetnog dijela prvenstva, no Bad Blue Boysi, najžešći i najvjerniji navijači Dinama, svjesni su trenutka u kojem se njihov klub nalazi. 

Igrači Dinama zahvalili su vjernim navijačima na grlenoj podršci u Salzburgu

Dinamo ima šest bodova prednosti i utakmicu manje, no ta prednost, zbog silnih svađa u klubu, ne čini se kao nedostižna. Barem iz kuta navijača Hajduka. U Dinamu se ne zna tko potpisuje transfere, tko ih realizira.. Kroz ruke im je prošao Dion Drena Beljo, najpotentniji hrvatski napadač, koji je silno želio u Dinamo. 

Prodan je Mislav Oršić, legenda kluba i heroj navijača, kapetan Arijan Ademi, tako kažu, na izlaznim vratima... Nakon skuptšine 12. prosinca sve se počelo urušavati, na površinu su isplivale silne makinacije, optužbe, svađe, uvrede, koje su se svih ovih godina gurale pod tepih. 

Dinamo proljetni dio sezone otvara u subotu, 21. siječnja, protiv posljednje Gorice. Do prije nekoliko mjeseci ta se utakmica činila kao rutinska 'prepreka' na putu prema tituli, a sada su Dinamu, zbog novonastale situacije, tri boda imperativ. I svjesni su toga i Boysi, koji su najavili mobilizaciju, kako bi pomogli klubu.

Tako podrška stiže iz svih krajeva Hrvatske, od Našica, Slavonskog Broda, Bjelovara, Županje, Vukovara... Svi najavljuju pohod na Maksimir. Uostalom, priopćenje Boysa prenosimo u cijelosti.

- Nakon duge pauze vraćamo se na Maksimir.

Pozivamo ovim putem sve Bad Blue Boyse i ostale navijače Dinama da ovu utakmicu shvate najozbiljnije moguće. Pred nama je borba za obranu naslova prvaka... i prije svega borba za naš klub i njegovu budućnost!

Sjeverna tribina je mjesto na kojem se jedno ne odvaja od drugog i ne sumnjamo da će navijači Dinama prepoznati važnost trenutka u kojem se sada nalazi naš klub.

Dinamo neće ostati prepušten sam sebi ni na terenu ni na tribinama i igrači će do kraja ove sezone imati još i veću podršku nego do sada.

Baš zbog svih događanja u i oko kluba, baš zato jer smo svjesni težine situacije u kojoj se nalazimo.

BAD BLUE BOYS

Prema informacijama iz BBB-a Dinamo će imati nikad veću podršku u nastojanju da obrani naslov prvaka. Klub je iznad svega i igrači će imati gromoglasan huk sa sjevera i zapada. Prva stepenica na tom putu je Gorica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub