Sport

Komentari 10

Boysi navijaju za Dinamo protiv Cibone: O ovome smo sanjali

Boysi navijaju za Dinamo protiv Cibone: O ovome smo sanjali

'Možemo uživati i pokazati da košarka u Zagrebu nije nestala, već je malo zaspala i treba je razbuditi', najavio je Kup utakmicu protiv Cibone trener KK Dinama Milan Ličina

Kada smo preklani klub preimenovali u KK Dinamo, te dobili najveće pojačanje, naše Bad Blue Boyse, počeli smo sanjariti o utakmicama sa najboljim klubovima u Hrvatskoj, Ciboni, Zadru, Splitu i pravim košarkaškim spektaklima i povratkom publike u dvorane, objasnio je predsjednik KK Dinama Marijan Pojatina te istaknuo da se nada kako Kup utakmica protiv Cibone biti samo prvi gradski derbi u nizu u godinama koje dolaze.

Zagreb čeka novi košarkaški spektakl. U utorak, 21. 12. u 18 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović susret osmine finala Kupa Krešimira Ćosića odigrat će KK Dinamo i KK Cibona. Obzirom da iza KK Dinamo stoji navijačka skupina Bad Blue Boys, a da Cibona u gradu i dalje ima veliki broj navijača, ova utakmica lako bi mogla postati najposjećenija u sezoni ne samo u Zagrebu, već u cijeloj Hrvatskoj s obzirom na dosadašnje stanje.

- Kuglice nisu imale milosti, ždrijeb nas je spojio puno prije od očekivanog i ovu utakmicu s Cibonom gledamo kao nagradu za sve postignuto u 2021. godini i kao priliku da pokažemo da je naš klub sposoban organizirati ovakav spektakl. Ne sumnjam da će nam u tome najveću pomoć dati upravo Bad Blue Boysi koji će ponovno pokazati kakvo navijačko grotlo može biti Draženova dvorana. No, osim njih želja nam je da utakmicu dođu pogledati i ostali košarkaški i sportski ljubitelji u našem gradu, te da ih atmosfera vrati u one zlatne dane pune Ledene dvorane kada su Krešo Čosić i Dražen Petrović vodili zagrebačku košarku na vrh Europe - najavio je predsjednik 'modrih'.

Dinamo čeka utakmica protiv Samobora u subotu u 1. košarkaškoj ligi gdje su na putu prema plasmanu u Premijer ligu a nakon toga slijedi iščekivani susret protiv Cibosa. 

Cibona i Zadar u Zagrebu igraju  31. kolo Premijer lige

- Ako ne pričamo o taktici, onda ne možemo pobjeći od toga da se nadamo punoj dvorani i pravoj atmosferi kao nagradi za sve što smo prošli otkad smo ponijeli to “sveto ime Dinamo”. Fokus je na Samoboru i pobjedi za kraj godine, a onda na utakmici s Cibonom možemo uživati i pokazati da košarka u Zagrebu nije nestala, već je malo zaspala i treba je razbuditi - rekao je trener Dinama Milan Ličina.

Ulaznice za utakmicu KK Dinama i KK Cibone mogu se od danas kupiti u prostorijama BBB Fan Shopa u Ilici 37 i u klupskim prostorijama  Dinama u Rudeškoj cesti 71. Kupnja ulaznice za tu utakmicu omogućuje besplatni ulaz na utakmicu sa KK Samoborom u subotu u 15 sati.

Najčitaniji članci