Sport

Komentari 67

Boysi osvanuli na Maksimiru: Imali sastanak s Barišićem

Boysi osvanuli na Maksimiru: Imali sastanak s Barišićem

U istom trenutku u drugim klupskim prostorijama, član uprave Krešimir Antolić ugostio je arhitekta Ottu Barića, tu se opet najviše raspravljalo o - novom stadionu

U jeku borbe mamićevaca i antimamićevaca za prevlast u klubu, Bad Blue Boysi su prije nekoliko dana poslali poruku svim navijačima Dinama i pozvali ih na nikad veću podršku klubu koji u ovoj borbi najviše pati. Poručili su kako se zalažu za slobodan Dinamo, protiv svih frakcija.

O cijeloj situaciji oglasila se i udruga Dinamo - to smo mi, koja je se godinama zalaže za demokratizaciju kluba, a zanimljivo, BBB-i i predstavnici spomenute udruge danas su posjetili Maksimir gdje su održali sastanak. Predsjednik kluba Mirko Barišić ugostio je predstavnike Bad Blue Boysa i Udruge Dinamo - to smo mi, s njima je u društvu bio i poznati zagrebački odvjetnik Saša Pavličić-Bekić. Nikome nisu htjeli otkriti pojedinosti razgovora.

Zagreb: Održana redovna sjednica Skupštine Dinama

U istom trenutku u drugim klupskim prostorijama, član uprave Krešimir Antolić ugostio je arhitekta Ottu Barića, tu se opet najviše raspravljalo o - novom stadionu.

Navija?i na utakmici Dinamo - Gorica

U Maksimiru se i dalje čekaju informacije iz Grada, kakve će odluke o skupštini iz prosinca donijeti Sportska inspekcija, kakva su u cijeloj priči i razmišljanja gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Koji aktivno prati sve događaje u Dinamu, samo se čeka trenutak kada će se i njegovi ljudi uplesti u cijelu priču.

Tomislav Tomašević je tijekom 2022. s aktualnim čelnicima Dinama odradio niz sastanaka oko novog stadiona, ali takvih razgovora u 2023. godini još nije bilo. Čekaju se bolji dani, čeka se rasplet borbe za prevlast u klubu. A ta bi bitka mogla trajati do ožujka, ako ne i dulje...

Najčitaniji članci