Obavijesti

Sport

Komentari 6

Braća sve oduševila suradnjom: Pečeno prase za novu opremu!

Braća sve oduševila suradnjom:   Pečeno prase za novu opremu!
1

BRATSKA SURADNJA Prvoligaš Istra 1961 i trećeligaš Bedem Ivankovo surađuju na sportskom nivou zbog dva trenera brata. Josip je trener člana 3. HNL Istok, a Darko vodi bitku za ostanak na klupi Istre 1961 u 1. HNL

VIDEO

Istra 1961 proživljava duboku upravljačku krizu i klub je u strašnoj financijskoj situaciji. Svi problemi reflektirali su se i na rezultate momčadi koja kvalitetom ne pripada grčevitoj borbi za ostanak, a da Puljani imaju kvalitetu za više pokazali su u subotu u Vinkovcima protiv Cibalije.

Protiv direktnog rivala za ostanak pobijedili su u gostima 4-1 i tako si makar malo olakšali svakodnevicu.

No, put u Slavoniju predstavljao je novi izdatak za Istrijane. Taj trošak raste budući da Cibalia i Istra ponovno u Vinkovcima igraju, ovaj put u sklopu domaćeg kupa. To je borba za četvrtfinale, utakmica je na rasporedu u utorak od 14 sati. 

Petodnevni izlet Istru je koštao oko 30-ak tisuća kuna i sama organizacija istog bila je neizvjesna do zadnjih trenutaka, no trener domaćih Darko Raić Sudar svim silama vuče momčad. Poglavito na psihološkom nivou jer igrači i ne primaju plaće.

Stoga, trener je svojim igračima obećao pravu nagradu bez obzira na rezultat.

- Kako god susret završio, nećete ostati gladni - poručio je Darko Raić Sudar igračima uoči puta na koji su krenuli praznih novčanika.

Nakon što su razbili Cibaliju, uputili su se prema obližnjem Ivankovu. Naime, brat Darka Raića Sudara, Josip, trener je trećeligaša Bedema.

Budući da je i Josipova momčad pobijedila svoju ligašku utakmicu (2-1 protiv Vukovara), to se moralo dobro proslaviti.

Organizirali su ručak i na meniju su se našle slavonske delicije te pečeno janje i prase, piše glas-slavonije.hr

- Odlično smo otvorili utakmicu i sve što smo radili išlo je na našu stranu. Kasnije je bila samo stvar rutine da utakmicu privedemo kraju. Znao sam da imamo kvalitetnu momčad, a da imamo malo manje problema oko kluba i da situacija nije ovako teška, siguran sam da bi ova momčad imala mnogo više bodova. Odigrali smo ovo prvenstvo puno dobrih utakmica i s kvalitetnijim momčadima, nekada nismo imali ni sreće, no u Vinkovcima smo pokazali da imamo kvalitetne pojedince i dobar sastav - kazao je trener gostiju Darko Raić Sudar, koji je u Vinkovcima domaći.

U Cibaliji je počeo igračku karijeru te nosio nebeskoplavi dres u više od sto utakmica.

Darko je pomogao bratovom klubu sjajnom gestom i na taj način 'uzvratio' na sjajnom domaćinstvu. Donirao je deset novih lopti Bedemu na korištenje čak i u neizdrživo teškoj situaciji za njegovu Istru 1961. 

Darko Raić Sudar poklonio svom Bedemu 10 novih lopti. Hvala 💪💙

Posted by NK Bedem Ivankovo on Friday, November 3, 2017

Inače, kad god Istra igra protiv Osijeka i Cibalije, treninge odrađuju baš u Ivankovu pred svaku utakmicu. NK Bedem ima jedan od najboljih terena na istoku Hrvatske, a Puljani uvijek daruju Bedem sportskom opremom.

Sve zahvaljujući braći Raić Sudar.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja