Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bravo, cure! Igračice Podravke slagale pakete za Crveni križ

Bravo, cure! Igračice Podravke slagale pakete za Crveni križ
9

U okviru projekta 'Zajedno za društvo jednakih mogućnosti' financiranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije, Podravka će isporučiti 22.473 paketa hrane za korisnike Crvenog križa u Osijeku

VIDEO

Uz treninge i pripreme za utakmice, rukometašice Podravka Vegete odvojile su vrijeme i rado se uključile u pripremu paketa hrane za Crveni križ. Udružile su snage s 'podravkašima' predvođenima upravom kompanije.

U okviru projekta 'Zajedno za društvo jednakih mogućnosti', financiranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije, Podravka će isporučiti 22.473 paketa hrane za Crveni križ u Osijeku, naručitelja u ovom projektu. 

Paketi hrane uključuju hranu za djecu do tri godine starosti te pakete za djecu stariju od četiri godine i odrasle, a iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) za ovaj je projekt osigurano nešto više od 2,5 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Drago nam je što su nam se u pripremi paketa za Crveni križ pridružile rukometašice naše Podravke zajedno sa svojim trenerom i klupskim vodstvom. Kada udružimo snage rezultati su zajamčeni. Mi smo uz njih kao glavni sponzor u njihovim sportskim izazovima, a one naša podrška u projektima značajnim za zajednicu u kojoj poslujemo. Uz njihovu pomoć Podravkini paketi hrane bit će brzo spremni za isporuku korisnicima Crvenog križa - izjavio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

- Iako imamo puno obaveza i jak ritam priprema za utakmice, rado se uključujemo u ovakve akcije. Drago nam je da možemo pomoći da paketi hrane što prije dođu do potrebitih diljem Hrvatske. Sudjelovanje u sličnim projektima uvijek nam daje dodatnu energiju i motiv u sportskim nadmetanjima - izjavio je trener Zlatko Saračević.

Rukometašice Podravka Vegete ove su godine ostvarile veliki uspjeh izborivši nastup u elitnom rukometnom natjecanju EHF Ligi prvakinja, u kojem su, nakon tri odigrane utakmice u jakoj skupini upisale tri vrijedna boda. Nakon nastupa u domaćoj rukometnoj ligi, već 3. studenog očekuje ih ponovni dvoboj protiv slovenskog Krima za nove europske bodove.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener