Obavijesti

Sport

Komentari 59

Za samo 44 minute: Pogledajte Olmov prvijenac u RB Leipzigu

Za samo 44 minute: Pogledajte Olmov prvijenac  u RB Leipzigu
4

Dani Olmo (21) je iz zagrebačkog Dinama otišao u njemački RB Leipzig, a već u drugoj utakmici u kojoj je zaigrao zabio je svoj prvi gol! Smanjio je vodstvo Eintrachta u Njemačkom kupu (2-1), ali je Leipzig izgubio 3-1

VIDEO

Samo 44 minute na terenu bile su dovoljne da Dani Olmo (21) zabije prvijenac u dresu novog kluba! Nakon što je protiv Borussije Mönchengladbach odigrao 21 minutu (2-2) u ligi, protiv Eintrachta je ušao početkom drugog poluvremena i u 69. minuti zabio na asistenciju Angelina te smanjio vodstvo domaćih (2-1)!

Pokretanje videa...

02:18

Igrač Manchester Cityja na posudbi poslao je prizemnu loptu s lijeve strane prema rubu šesnaesterca, kroz noge ju je propustio Timo Werner, a na nju je natrčao Dani Olmo i precizno po travi zabio u lijevi kut gola Kevina Trappa te tako smanjio prednost domaćih u Kupu (2-1).

Debitirao je u Bundesligi protiv Borussije Mönchengladbach (2-2), na terenu je bio 21 minutu, a nakon 23 minute na terenu u kupu zabio je i svoj prvi gol u dresu novog kluba. No to nije bilo dovoljno njegovoj momčadi da stigne zaostatak te su izgubili u četvrtfinalu Njemačkog kupa (3-1). Nisu uspjeli gosti stići do 2-2, već su u zadnjim minutama primili još jedan gol. Zabio je Filip Kostić drugi put na utakmici za potvrdu prolaska Eintrachta u četvrtfinale natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
firo: 04.02.2020, football, DFB-Pokal, round of 16, season 2019/2020, Eintracht Frankfurt - RB, Red Bull Leipzig

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Dinamo je za Olma dobio 18,5 milijuna eura. Također, 'modri' će dobiti po dva milijuna eura svaki put kada Leipzig u sljedeće tri sezone uđe u grupnu fazu Lige prvaka. Istu svotu Zagrepčani bi inkasirali ako Leipzig u sljedeće tri godine osvoji naslov prvaka Njemačke. Istina, tu se teško nečemu nadati, no Leipzig je danas četiri boda ispred drugoplasiranog Bayerna.

DFB Cup - Third Round - Eintracht Frankfurt v RB Leipzig

Nadalje, za svakih 15 službenih utakmica u kojima Dani odigra 46 minuta (više od jednog poluvremena) na Dinamov će račun stići dodatnih milijun eura. No, ovaj bonus ima i svoj maksimum, Dinamo po toj stavci može dobiti najviše četiri milijuna eura, no Olmo prije toga mora skupiti 60 nastupa (i tu igrati više od poluvremena) za Leipzig. 'Modri' će također dobiti 20% od ukupne razlike cijene koju je  Leipzig platio 'modrima' za Olma i cijene koju će za njega dobiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu