Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Bravo, majstore! Plazibat je najbolji novak godine u Gloryju

Solinjanin je u Gloryju debitirao u lipnju 2019. godine pobjedom nad Francuzom Nordineom Mahieddineom, a onda je protiv Čeha Tomasa Moznog apsolutno izdominirao i pokazao kakve vještine posjeduje...

Foto: Instagram
5 komentara

Tri pobjede zaredom i TOP 5 na svijetu? Nije loše za čovjeka koji je tek došao, tim riječima je kickboks organizacija Glory najavila hrvatskog borca Antonija Plazibata (18-3, Glory: 3-0) koji je osvojio nagradu za najboljeg novaka godine.

Solinjanin je u Gloryju debitirao u lipnju 2019. godine pobjedom nad Francuzom Nordineom Mahieddineom, a onda je protiv Čeha Tomasa Moznog apsolutno izdominirao i pokazao kakve vještine posjeduje.

Dobio je i tu privilegiju da nastupa na eventu na kojem su se borili Badr Hari i Rico Verhoeven, a tada je bio bolji od iskusnog Nizozemca Jahfarra Wilnisa i to ga je poguralo na poziciju petog teškaša svijeta. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Antoniju (26) se prije više od godinu dana praktički promijenio život. Preselio se u Amsterdam i tesanje njegovih vještina u svoje ruke preuzeo je trener Mike Passenier. Trenira u Mike gymu gdje su stvoreni sjajni borci poput Alistaira Overeema, Gokhana Sakija, Badr Harija, a s velikim Marokancem se i pripremao za Wilnisa.

Palzibat je sve oduševio sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kojim što prije želi nokautirati protivnika, a to je ono što publika voli. Jedna nagrada je u vitrinama ovog sjajnog borca, a nadamo se da ćemo ga u budućnosti gledati i na vrhu teške kategorije, a to znači onda trijumf protiv aktualnog prvaka Rica Verhoevena...

Naši partneri pišu
Message