Sport

Komentari 2

Bravo, Stipe! Brčić osvojio pojas u EMC-ovoj muha kategoriji

Bravo, Stipe! Brčić osvojio pojas u EMC-ovoj muha kategoriji

Sjajni parteraš Stipe pobijedio je Brazilca nadimka Nuno tehničkim nokautom u trećoj rundi. Costa je zadobio ozljedu uslijed koje nije mogao nastaviti meč za titulu prvaka najjače njemačke MMA organizacije

Subota je bila rezervirane za jake MMA priredbe. Jedna takva, naziva EMC 8, održana je u Düsseldorfu, gradu u kojem se nalazi glasoviti UFD Gym. Vodi ga hrvatski menadžer Ivan Dijaković.

Hrvatima je najzanimljivija borba bila ona između Stipe Brčića (29, 10-2) i neugodnog Brazilca Josivalda Coste Arauja (33, 14-2) za inauguralni pojas prvaka u muha kategoriji.

Sjajni parteraš Stipe pobijedio je Brazilca nadimka Nuno tehničkim nokautom u trećoj rundi. Costa je zadobio ozljedu uslijed koje nije mogao nastaviti meč za titulu prvaka najjače njemačke MMA organizacije.

Na priredbi je nastupio i bosanskohercegovački borac Erko Jun (31, 4-2). Protivnik mu je bio Talijan Gianluca Locicero (45, 4-3) iz Padove. Borili su se u poluteškoj, a Erko je Locicera nokautirao već u prvoj rundi.

Erka je zagrebačka publika upoznala prije dvije godine. U glavnoj borbi večeri na KSW-u 51 izgubio je u Areni od legendarnog Poljaka Mariusza Pudzianowskog tehničkim nokautom u drugoj rundi. Bio je blizu pobjedi, no trenutak nepažnje koštao ga...

Najčitaniji članci