Obavijesti

Sport

Komentari 227

Brbić: Sudac? Nije bio dobar, Milić: Nije trebao biti korner

Brbić: Sudac? Nije bio dobar, Milić: Nije trebao biti korner
1

Predsjednik Hajduka Brbić bio je frustriran i nezadovoljan silnim žutim kartonima koje je Hajduk dobio protiv Dinama. Mamić mu je odgovorio da je to njegov stil...

VIDEO

Hajduk je parirao Dinamu kao rijetko kada i imao razdoblje dominacije, osobito u drugom poluvremenu, ali na kraju je ostao praznih džepova. Splitska momčad izgubila je u Zagrebu golom Hillala Soudanija u 95. minuti utakmice za 2-1.

- Moram reći ono što mi je na srcu - vidno nezadovoljan bio je predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon utakmice pa kritizirao suđenje Ante Vučemilovića-Šimunovića:

- Nije odradio dobar posao. Podijelio je čak šest kartona Hajduku, a puno manje (jedan, Soudani zbog skidanja dresa kod proslave gola, op.a.) Dinamu. Ukazivat ćemo na pogreške dokle god postoje. Želim da se pogleda snimka i da se vidi zbog čega su sve moji igrači dobivali žute kartone.

Zoran Mamić ne vidi ništa sporno u suđenju velikog derbija.

- Ja to tako nisam doživio, a njega pitajte na što je točno mislio. Sve sam već rekao, oni uvijek traže nešto i to je njihov stil, ali i to treba respektirati - poručio je trener Dinama te dodao da pobjedu posvećuje bratu Zdravku i nećaku Mariju uz nadu da će što prije izaći iz pritvora.

Brbić je, inače, doživio neugodnost uoči same utakmice. Po dolasku na stadion njega, predsjednika Hajdukova nadzornog odbora Ljubu Pavasovića-Viskovića i sociologa Dražena Lalića verbalno su napali domaći navijači poručujući im: "Je li Dinamo Zvezda?" aludirajući na posljednje prepirke među klubovima.

Hrvoje Milić bio je jedan od kartoniranih nogometaša Hajduka:

- Jako sam utučen. Žao mi je, baš se loše osjećam jer nije lijepo izgubiti na ovakav način. Hajduk je bio bolja momčad. Što da vam kažem osim da me boli i peče ovakav poraz? Nema goreg nego primiti gol u zadnjoj minuti, a bolji ste cijelu utakmicu - rekao je Milić.

Lijevi bek splitske momčadi sumnja da je Fernandes trebao dobiti priliku zabiti vodeći gol za domaće u prvoj minuti. Bio je Čileanac u dvoboju s Josipom Juranovićem nakon čega je lopta otišla preko golaut-crte.

- Po meni kornera nije bilo - rekao je Milić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku