Obavijesti

Sport

Komentari 149

Brekalo u Hajduku! Pratite sve iz minute u minutu oko jednog od najluđih transfera u HNL-u!

Brekalo u Hajduku! Pratite sve iz minute u minutu oko jednog od najluđih transfera u HNL-u!

Josip Brekalo našao se u situaciji u kojoj je bio Niko Kranjčar. Njegov matični klub ga se odrekao, a u toj situaciji ruku je pružio Hajduk. Povremeni "vatreni" stiže u HNL oživjeti karijeru

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
FABRIZIO ROMANO

Ekskluzivnu informaciju 24sata potvrdio je i najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Spominje kako su klubovi dogovorili fiksnu odštetu uz bonuse za osvajanje prvenstva i ulazak u skupine eurokupova. Brekalo u subotu stiže u Hrvatsku, a u nedjelju će odraditi liječnički pregled i potpis u Splitu.

PRATE 'BREKALOV LET'

Zaluđeni Hajdukovi navijači proširili su društvenim mrežama informaciju da privatni let stiže iz Firence za Split, pratilo ga je više od 500 ljudi. I doista, krenuo je avion iz toga grada prema Dalmaciji, ali je produžio dalje prema istoku. U trenutku objave ove informacije već je bio u Bugarskoj...

24sata
BREKALO U HAJDUKU

Josip Brekalo novi je igrač Hajduka, doznaju 24sata. Hajduk i Fiorentina riješili su svu papirologiju i povremeni "vatreni" dolazi u Split već u nedjelju.

KRANJČAROV TRANSFER

Dolazak Brekala u Hajduk izaziva veliku euforiju kod navijača "bilih", a taj slučaj neodoljivo podsjeća na transfer Nike Kranjčara s Maksimira na Poljud 2005. Te je godine Hajduk osvojio i posljednji naslov prvaka.

Sve o velikoj transfer sagi pročitajte OVDJE.

SCHIRA: DOKUMENTACIJA GOTOVA

Josip Brekalo preferira vratiti se u Hrvatsku zbog osobnih razloga (supruga mu je trudna). Odbio je Olympiacos, Salernitanu i klub iz MLS-a. Hajduk će mu pokriti plaću i platiti 200.000 eura naknade Fiorentini za šestomjesečnu posudbu. Dokumentacija je upravo završena između dvaju klubova, objavio je stručnjak za transfere Nicolo Schira.

Brekalo je u Fiorentini zarađivao oko dva milijuna eura godišnje.

Komentari 149