Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Brinuo sam o Georgini dok joj je tata bio u zatvoru. Zaboravila nas je kad je upoznala Cristiana'

'Brinuo sam o Georgini dok joj je tata bio u zatvoru. Zaboravila nas je kad je upoznala Cristiana'

Izlaskom novog dokumentarca 'I Am Georgina' javila se 'zaboravljena' obitelj Georgine Rodriguez. Nezadovoljni njezinim postupcima otkrili su do sada neispričane događaje iz života odabranice Cristiana Ronalda

VIDEO

Glamurozan život najpoznatijeg para današnjice dobit će ekranizaciju u novom, što se pretpostavlja, Netflixovu hitu. Dokumentarna serija naziva 'I Am Georgina' premijerno izlazi u četvrtak 27. siječnja i sadržaj će biti privatnog karaktera iz svakodnevice popularnog para.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Georgina i Ronaldo VIDEO

Ljubavni i intimni odnos najpopularnijeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda i njegove odabranice Georgine Rodriguez prožet glamuroznim životom na visokoj nozi zaživjet će na malim ekranima u serijalu koji će podrobnije prikazati život nogometaša Manchester Uniteda i manekenke.

Godišnji odmori na luksuznim jahtama, letovi privatnim mlažnjacima, kako se troši oko 250.000 kuna na dvije boce vina ili milijun i tristo tisuća kuna na ručne torbice... Svatko koga zanima dobit će po nešto u serijalu kojim će Netflix, procjenjuje se, uprihoditi pozamašan iznos.

No, cijela pompa otkrila je poneke i ne tako dirljive momente. U traileru za novi dokumentarac tvrdi kako "zna kako je to ne imati ništa i kako je to imati sve." A onda su se javili i pojedinci njezine zaboravljene obitelji.

- Pomagao sam ju odgajati i brinuo se o njoj i njezinoj sestri. Kupovao sam im odjeću, plaćao struju i vodu. Sve sam radio što je trebalo. Georgina je živjela kod mene dok je bila tinejdžer, sve dok joj nisu oca vratili u Argentinu - rekao je Jesus Hernandez, njezin ujak, piše The Sun.

Georginin otac Jorge 'zaglavio' je u zatvoru nakon što je uhvaćen kako šverca oko milijun kuna vrijedan kokain.

- Nikada ju ništa nisam tražio. Nazvala je možda jednom ili dva puta otkako sam saznao da izlazi s Cristianom Ronaldom. Možda nas se srami i smatra da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu. A kada joj je otac Jorge preminuo... Nitko nam nije rekao. Stvarno ne znam zašto nam Georgina nije javila. Probao sam ju kontaktirati. Pa sam i pisao Cristianu na Facebooku. "Imaš najgoru ženu na svijetu uza sebe. Ako želiš znati više, javi se", napisao sam mu - rekao je Jesus Hernandez, dok je njegova supruga Lidia rekla:

- Prestala je zvati ujaka i baku onog dana kada je rodila. Probali smo ju nazvati, ali izgleda da je promijenila brojeve. Sada će svi saznati kakva je besramna osoba. Zašto nam nije rekla da joj je otac preminuo? Stvari poput takvih se ne skrivaju...

Georgina je imala teško djetinjstvo i odrasla je u Jaci, gradiću u sjeveroistočnoj Španjolskoj. Majka joj je Španjolka Ana Maria Hernandez, a otac joj je bio Argentinac Jorge Rodriguez.

Unatoč tome što je neko vrijeme živjela kod ujaka Jesusa, udaljila se od obitelji kada je upoznala Cristiana Ronalda, tvrde iz obitelji. Toliko da njezina baka Juana Escarabajal nikada nije upoznala svoju unuku Alanu Martinu (4), njihovu kćer.


- Vidjela sam ju jednom i to na fotografiji koju je Georgina poslala kada je Alana Martina bila još mala - rekla je Juana, prije nego što je u dobi od 80 godina preminula od srčanog zastoja.

Georgina ima i polusestru Patriciju Rodriguez.

- Sjećam se jednom, bio je rođendan moga sina. Pitala sam Georginu bi li mogla zamoliti Cristiana da potpiše majicu za njega i rekla je "ne". Nije ga htjela gnjaviti jer je bio na odmoru - prisjetila se Patricia.

Premier League - Manchester United v Burnley

Ona, kao i njezina majka Ana Maria te Cristianova Maria Dolores Aveiro, neće sudjelovati u novom dokumentarnom serijalu, ističe The Sun.

Ipak, Georgina navodi da je u dobrim odnosima s drugom sestrom Ivanom Rodriguez, kao i s majkom Anom Mariom.

- To je moj šou i one neće sudjelovati jer se okolnosti nisu poklopile. Moja sestra (Ivana), mama i ja smo oduvijek bile obitelj i vrlo bliske - istaknula je Georgina proteklog tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao