Obavijesti

Sport

Komentari 33

Broz napušta Inter? 'Ne možemo se dogovoriti oko ugovora...'

Broz napušta Inter? 'Ne možemo se dogovoriti oko ugovora...'

Marcelu Brozoviću sljedeće ljeto istječe ugovor s Interom. Klub mu nudi plaću od 4 milijuna eura, ali hrvatski reprezentativac traži pet. I tu je zapelo. Ako se nešto ne promijeni, Broz će već na zimu moći pregovarati s ostalim klubovima

VIDEO

Kao dugogodišnji dirigent Interove igre i jedan od najzaslužnijih za osvajanje naslova prošle sezone, Marcelo Brozović (28) je uvijek vruća roba na tržištu. A ako se nešto naglo ne promijeni, tu vruću robu bi ostali klubovi mogli ugrabiti za nula kuna.

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Sjajnom veznjaku ovo je šesta godina u Interu i potencijalno posljednja. Ugovor mu istječe na kraju sezone, a problemi su se pojavili u pregovorima oko novog ugovora. Dok je Inter spreman ponuditi mu povišicu s 3,5 na 4 milijuna eura godišnje, Brozović traži pet. I tu je sve zapelo.

Nerazzurri se više ne mogu razbacivati novcem pa svaki novčić nekoliko puta važu. Zbog korona-krize bili su primorani prodati Hakimija i Lukakua i smanjiti plaće nekim igračima, no Brozović ne pristaje na to i traži povišicu. Požalio se na to i direktor Giuseppe Marotta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ITALIAN SERIE A CHAMPIONSHIP 2021-2022 FOOTBALL MATCH : SS LAZIO VS  FC INTER MILAN, ROME, ITALY -  OCTOBER 16th 2021

- Sretan sam što vam mogu reći da smo skoro sve dogovorili s Nicolom Barellom i Lautarom Martinezom. Ubrzo bi trebali potpisati novi ugovor. S druge strane, s Brozovićem smo puno dalje od dogovora. Međutim, vjerujem da ćemo i to riješiti - kazao je on. 

Ukoliko se nešto ne promijeni u međuvremenu, Broz će već na zimu moći pregovarati s ostalim klubovima jer mu sljedeće ljeto istječe ugovor. A s tim su vrlo dobro upoznati brojni velikani.

Italian football Serie A match - Hellas Verona FC vs Inter - FC Internazionale

Manchester United već neko vrijeme zainteresiran je za hrvatskog reprezentativca, a kako znamo da je United najtanji baš u veznom redu, Brozović bi bio idealno pojačanje. Fred i McTominay nisu pokazali da kvalitetom zaslužuju nositi dres 'crvenih vragova', a Nemanja Matić je polako u veteranskim godinama pa momčadi Olea Gunnara Solskjaera fali dirigent i klasni veznjak koji će to sve povezati. A to Marcelo upravo radi i u Interu već godinama. 

- On je za nas jednostavno - nezamjenjiv. Postoji razlog zašto je igrao kod svih trenera koji su ga vodili, ipak to nešto znači - govori trener Simone Inzaghi. A i te riječi nešto moraju značiti klupskim čelnicima...

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.

Zainteresiran su i Tottenham, Liverpool, PSG, a navodno se zanima i Barcelona jer Sergio Busquets je već pomalo u godinama. Potencijalnih kupaca nimalo ne fali, a sada je sve na Interu. Ako mu ne ponude traženu svotu, Broza ćemo sljedeće sezone gledati u nekom drugom klubu. 

Marcelo je u Inter stigao u siječnju 2015. iz Dinama i odigrao je 244 utakmice (25 golova i 32 asistencije), te bio nezamjenjiv u šampionskoj momčadi prošle sezone. Tržišna mu je vrijednost 40 milijuna eura, za Hrvatsku je u 65 utakmica zabio sedam golova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi