Obavijesti

Sport

Komentari 32

Broz opet oduševio Talijane: Dajte mu odmah novi ugovor!

Broz opet oduševio Talijane: Dajte mu  odmah novi ugovor!

Sad smo mi krojači svoje sudbine. Jedino bitno bilo je da pobijedimo. Igrali smo dobro, napadali i nismo dopustili kontre. Mi uvijek dajemo 100 posto od sebe da pobijedimo, kazao je Brozović nakon pobjede nad Šerifom

VIDEO

Prethodne dvije sezone Inter je zapeo u grupnoj fazi Lige prvaka, a nakon početka nove sezone, navijače je bio strah da se ne ponovi isto. Izgubili su od Real Madrida u prvom kolu pa potom remizirali sa Šahtarom. Situacija nije bila dobra, opet se pojavila panika. A u takvim situacijama najbolje je ključeve momčadi predati hladnokrvnom Marcelu Brozoviću (28). 

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Upravo je hrvatski reprezentativac razlog zašto je Inter stigao na korak od osmine finala Lige prvaka i zašto sve ima u svojim rukama. Nerazzurri su sinoć u Tiraspolu pobijedili Šerif 3-1 u 4. kolu grupne faze te skočili na drugo mjesto, a Broz je briljirao pa zasluženo ponio titulu igrača utakmice.

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

Mučili su se Nerazzurri protiv žilavih Moldavaca koji su rušili Real i Šahtar, no kada je vidio da je vrag odnio šalu, Marcelo Brozović je preuzeo sve u svoju desnicu. Prvo je briljantno ljevicom zavaljao pola obrane Šerifa pa desnom nogom sjajno pogodio za 1-0 u 54. minuti. I nakon toga se sve otvorilo. A domaćini nisu imali rješenje za hrvatskog reprezentativca.

Bio ga je pun teren, kada igrači Intera nisu znali što s loptom, ona je išla u njegov sef. Razigravao je, diktirao tempo, zatvarao, sjajno se nadopunjavao s Barellom.

Broz je izveo i korner nakon kojeg je Škriniar povećao vodstvo, a u završnici je asistirao Sanchezu za novi gol. 

- Sad smo mi krojači svoje sudbine. Jedino bitno bilo je da pobijedimo. Igrali smo dobro, napadali i nismo dopustili kontre. Mi uvijek dajemo 100 posto od sebe da pobijedimo. Što nam je trener rekao na poluvremenu? Da se strpimo i da brzo okrenemo loptu i da ćemo zabiti sigurno. Jedino što se računa je pobjeda - kazao je fantastični Brozović nakon utakmice. 

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

Nije bilo dileme. Uefini dužnosnici nisu morali puno razmišljati pa su mu dodijelili nagradu za igrača utakmice. I vjerovali ili ne, jedini je igrač Intera koji je ove sezone u Ligi prvaka dobio nagradu za igrača utakmice. Popunila je njegove vitrine nakon remija sa Šahtarom i pobjede protiv Šerifa u prošlom kolu. I to dovoljno govori o kakvoj igračini je riječ. Ove sezone nastupio je u svih 15 utakmica i jedan od rijetkih koji je gotovo sve utakmice odradio u punoj minutaži.

- Potpišite s njim bez odlaganja! Hrvat je bizaran tip i za*ebant, ali je i igrač odluke te nezamjenjiv. Ovo je posljednji od toliko puta da je Inter iz oluje izveo u mirne vode. Inter je blizu prvom prolasku u nokaut fazu Lige prvaka zahvaljujući briljantnoj utakmici Marcela Brozovića. Sada je na potezu Inter. Njegov gol bio je fenomenalni otvarač za konzerve, to je gol kojim je ubio senzaciju Lige prvaka. Dajte mu novi ugovor i to odmah - piše La Gazetta dello Sport.

- Brozović je nezamjenjiv za Inter, igra gotovo svaku utakmicu svih 90 minuta, a u Tiraspolu ga je teren bio pun. Zabio je svoj prvi gol u Ligi prvaka u 27. nastupu, ali ne samo to. Trčao je više od svih ostalih, krpao sve rupe koje su nastajale i spašavao suigrače, a uz to je izveo korner nakon kojeg su zabili Sanchez i Škriniar. Ma ovaj Broz je neprocjenjiv za Inter. Postoji malo igrača poput Brozovića. On je atipičan, ali kompletan igrač. Takvih je malo u Europi - pišu oni. 

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

Talijani - oduševljeni. Svjesni su da je u svijetu jako malo igrača Brozovićevog kova. I s razlogom se čelnici Intera pribojavaju da bi mogli ostati bez njega. Ugovor mu istječe na ljeto, velikani već kucaju na vrata jer nema tog kluba koji ne bi htio dovesti hrvatskog nogometaša i to besplatno. Dogovora još nema, klub nudi plaću od četiri milijuna eura, Marcelo zna da vrijedi više pa traži pet. 

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

Inter se svim silama trudi da zadovolji hrvatskog nogometaša, no ako se to ne dogodi do zime, Broz će već tada moći pregovarati s ostalim klubovima. Uostalom, forma je sve bolja, a broj potencijalnih klijenata se samo povećava. Tko ne bi htio u svojim redovima imati ovakvog maestra... Na gubitku će biti talijanski velikan i zbog toga nemaju što razmišljati nakon ovakve partije. 

Marcelo je u Inter stigao u siječnju 2015. iz Dinama i odigrao je 257 utakmice (26 golova i 35 asistencije), te bio nezamjenjiv u šampionskoj momčadi prošle sezone. Tržišna mu je vrijednost 40 milijuna eura, za Hrvatsku je u 65 utakmica zabio sedam golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju