Obavijesti

Sport

Komentari 4

Brozović je 'užicao' veću plaću? Procurili detalji novog ugovora

Brozović je 'užicao' veću plaću? Procurili detalji novog ugovora
6

Što nedostaje? Potpis i službeno priopćenje. Samo to. Ostalo je praktički dogovoreno. Inter i Brozović ponovno će se vjenčati, piše ugledni talijanski list Gazzetta

VIDEO

Marcelo Brozović (29) zasigurno bi bio vruća roba na nogometnom tržištu ovog ljeta kad mu ističe ugovor s Interom. Ipak, nerazzurri pod svaku cijene žele zadržati zahvalnog veznjaka bez kojeg nijedan trener na klupi 'crno-plavih' nije mogao zamisliti početnu postavu.

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

- Što nedostaje? Potpis i službeno priopćenje. Samo to. Ostalo je praktički dogovoreno. Inter i Brozović ponovno će se vjenčati - piše Gazzetta.

Diletta u prijenosu uživo ostala bez potpetice: Evo reakcije
Diletta u prijenosu uživo ostala bez potpetice: Evo reakcije

Ugledni talijanski list tvrdi da je dogovorena suradnja do 2026., a hrvatskom reprezentativcu će za svaku godinu ugovora na račun kapnuti fiksnih šest milijuna eura, a raznim bonusima Brozović može zaraditi još dodatni milijun. Službeno priopćenje Intera o produljenju suradnje s Brozovićem očekuje se nakon utakmice Superkupa (Juventus, 12. siječnja) ili najkasnije poslije gostovanja u Bergamu (Atalanta, 16. siječnja).

Dugi pregovori tako su, čini se, pred krajem. Brozovićev otac, koji mu je ujedno i agent, tražio je godišnju plaću od osam milijuna eura na što Beppe Marotta nije pristao budući da u trenutku igrač nije imao nikakvih konkretnih ponuda, osim Newcastlea, koji Brozoviću može osigurati željeni novac, no ne i nogomet na najvišoj razini. 

Podsjetimo, Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama 2016., a po isteku novog ugovora debelo će zagaziti u 34. godinu i deset godina staža u klubu. Turopoljac je i ove godine glavni motor nerazzurri. Marcelo je odigrao sve utakmice Intera u ovoj sezoni, a njegov je klub u igri za sve trofeje. Prvi će imati priliku dohvatiti već u utorak u Superkupu, na tablici Serie A nerazzurri drže prvo mjesto s bodom prednosti, i utakmicom manje od drugoplasiranog Milana. Liga prvaka? Inter će u osmini finala na Liverpool. Jako težak protivnik, ali nas sigurno očekuju uzbudljive utakmice.

Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati
Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati

No, što je s Ivanom Perišićem, drugim Hrvatom u Interu? Omišanin se, prema pisanju Corriere dello Sport, već neko vrijeme 'nateže' s klubom, odnosno to natezanje ni ne može se nazvati nečim konkretnijim jer Talijani navode da do ozbiljnijih pregovora niti neće doći. Razlog leži u činjenici što je Perišić, kako piše tamošnji medij, pred vodstvo Intera stavio nenormalan financijski zahtjev. Nije poznato o kojem iznosu je riječ, jedino se nagađa da je toliko pozamašan da se 'nerazzuri' niti neće truditi zadržati Perišića.

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Cagliari Calcio
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...