Marcelo Brozović produljit će ugovor s Interom | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

Brozović je 'užicao' veću plaću? Procurili detalji novog ugovora

Brozović je 'užicao' veću plaću? Procurili detalji novog ugovora
6

Što nedostaje? Potpis i službeno priopćenje. Samo to. Ostalo je praktički dogovoreno. Inter i Brozović ponovno će se vjenčati, piše ugledni talijanski list Gazzetta

VIDEO

Marcelo Brozović (29) zasigurno bi bio vruća roba na nogometnom tržištu ovog ljeta kad mu ističe ugovor s Interom. Ipak, nerazzurri pod svaku cijene žele zadržati zahvalnog veznjaka bez kojeg nijedan trener na klupi 'crno-plavih' nije mogao zamisliti početnu postavu.

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

- Što nedostaje? Potpis i službeno priopćenje. Samo to. Ostalo je praktički dogovoreno. Inter i Brozović ponovno će se vjenčati - piše Gazzetta.

Diletta u prijenosu uživo ostala bez potpetice: Evo reakcije
Diletta u prijenosu uživo ostala bez potpetice: Evo reakcije

Ugledni talijanski list tvrdi da je dogovorena suradnja do 2026., a hrvatskom reprezentativcu će za svaku godinu ugovora na račun kapnuti fiksnih šest milijuna eura, a raznim bonusima Brozović može zaraditi još dodatni milijun. Službeno priopćenje Intera o produljenju suradnje s Brozovićem očekuje se nakon utakmice Superkupa (Juventus, 12. siječnja) ili najkasnije poslije gostovanja u Bergamu (Atalanta, 16. siječnja).

Dugi pregovori tako su, čini se, pred krajem. Brozovićev otac, koji mu je ujedno i agent, tražio je godišnju plaću od osam milijuna eura na što Beppe Marotta nije pristao budući da u trenutku igrač nije imao nikakvih konkretnih ponuda, osim Newcastlea, koji Brozoviću može osigurati željeni novac, no ne i nogomet na najvišoj razini. 

Podsjetimo, Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama 2016., a po isteku novog ugovora debelo će zagaziti u 34. godinu i deset godina staža u klubu. Turopoljac je i ove godine glavni motor nerazzurri. Marcelo je odigrao sve utakmice Intera u ovoj sezoni, a njegov je klub u igri za sve trofeje. Prvi će imati priliku dohvatiti već u utorak u Superkupu, na tablici Serie A nerazzurri drže prvo mjesto s bodom prednosti, i utakmicom manje od drugoplasiranog Milana. Liga prvaka? Inter će u osmini finala na Liverpool. Jako težak protivnik, ali nas sigurno očekuju uzbudljive utakmice.

Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati
Corriere: Perišić od Intera traži sulud ugovor jer ne želi ostati

No, što je s Ivanom Perišićem, drugim Hrvatom u Interu? Omišanin se, prema pisanju Corriere dello Sport, već neko vrijeme 'nateže' s klubom, odnosno to natezanje ni ne može se nazvati nečim konkretnijim jer Talijani navode da do ozbiljnijih pregovora niti neće doći. Razlog leži u činjenici što je Perišić, kako piše tamošnji medij, pred vodstvo Intera stavio nenormalan financijski zahtjev. Nije poznato o kojem iznosu je riječ, jedino se nagađa da je toliko pozamašan da se 'nerazzuri' niti neće truditi zadržati Perišića.

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Cagliari Calcio
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner