Obavijesti

Sport

Komentari 60

Brunov prijatelj: Zar je posjet Americi bitniji od sprovoda?!

Brunov prijatelj: Zar je posjet Americi bitniji od  sprovoda?!
1

Nakon smrti Brune Bobana, tuga polako prerasta u ljutnju i traže se odgovori na pitanja poput onog zašto se nitko od članova Izvršnog odbora HNS-a nije udostojio pojaviti na komemoraciji u Velikoj...

VIDEO

Bruno, tvrdoglav i ponosan kakav je bio, vjerojatno bi mi rekao: 'Ma, nemoj, Širkane, ako se sami ne sjete, onda ni ne trebaju. Dragi Bruna, u tome sam ti malo sličan, pa te ipak neću poslušati, napisao je Antoni Širić, prijatelj Brune Bobana, koji je u podužem postu objavio pitanja koja su ostala neodgovorena nakon smrti mladog igrača.

Marsonijinu 'osmicu' nitko više neće nositi, zauvijek je Brunina
Marsonijinu 'osmicu' nitko više neće nositi, zauvijek je Brunina

Zar su potrebniji Rakitiću i repki?

Pitanja poput onog zašto se Drago Lucić i Dubravko Galović, predsjednici nogometnih saveza Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije, nisu prvim avionom vratili iz Amerike, gdje su s reprezentacijom koja igra prijateljske utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

Zar su bili potrebniji Rakitiću i reprezentaciji kao turistički pratitelji? Posebno se ovo odnosilo na Dubravka Galovića, inače predsjednika Marsonije, kluba u kojem je Bruno Boban igrao i u čijem je dresu preminuo na terenu prošlog vikenda.

Tišina, tuga i bol: Nogometaši Marsonije pomolili se za Brunu
Tišina, tuga i bol: Nogometaši Marsonije pomolili se za Brunu

Srebrić na komemoraciji priča o izraelskom političaru

- Zvali su me iz našeg stožera, izbornik reprezentacije Zlatko Dalić izrazio je sućut u ime svih onih koji su u okviru naše reprezentacije na turneji u SAD-u - rekao je Zorislav Srebrić, koji je u ime HNS-a došao na komemoraciju i održao čudan govor.

- Početak govora dobar i onda - paf! Gospodin počne pričati o posjetu izraelskog političara i njegovom oduševljenošću hrvatskim nogometom - piše Antoni Širić, koji se pita i je li vrijeme za inicijativu kojom bi se poboljšala sigurnost nogometaša.

Tuga, bol i nevjerica vladaju i dalje, no postavljaju se neka pitanja. 1. Zar je važnije biti u Americi predsjednicima...

Posted by Antoni Širić on 27. ožujka 2018

Što se čudmo? Pa Šuker ne zna tko je Ćustić

Puno je pitanja koja su ostala neodgovorena nakon smrti Brune Bobana (25), kojem je srce prestalo kucati na terenu, na utakmici njegove Marsonije i NK Slavonije u 3. ligi.

Čini se da tuga za mladićem, za kojega svi kažu da je uvijek bio veseo, raspoložen i nasmijan pomalo prerasta u bijes i ljutnju.

Nećemo sad ulaziti u planove članova Izvršnog odbora HNS-a niti ćemo im raditi plan puta, ali zar ne bi bilo nekako logično, ljudski, da su spakirali kofere i vratili se s američke turneje na sprovod tragično preminulom nogometašu? 

No opet, kad se sjetimo da Davor Šuker nema pojma kako se zove Hrvoje Ćustić, igrač koji je 2008. godine poginuo na Stanovima i kojeg je predsjednik HNS-a nazvao 'Ćosić', teško da bismo se trebali čuditi zašto se nitko od članova IO- a nije udostojio pojaviti na komemoraciji i sprovodu Brune Bobana. 

Srami se! Davor Šuker ne zna tko je poginuo na Stanovima
Srami se! Davor Šuker ne zna tko je poginuo na Stanovima

No dobro, sjetili su se, javili su se iz stožera reprezentacije iz 8000 kilometara udaljene američke baze i prenijeli izraze sućuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani